SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 11. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 11. ЈУЛ: Пред Близанцима је динамичан дан, Лава очекују договори о послу, Стрелцу стиже новац

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Merkur u znaku Lava, astrološkoj kući kreativnosti i entuzijazma, u napetom aspektu sa Mesecom u Biku, donosi uspeh sportistima i umetnicima. Sunce i Merkur u Raku podstiču vašu želju za sređivanjem stambenog prostora. Melanholično raspoloženje.

Bik

Sa Merkurom, planetom intelekta i logike u polju privatnog biznisa i Mesecom u Biku, fokusirani ste na proširenje poslova ili osnivanje sopstvene firme. Razmišljate o ulasku u vezu ili brak, a ako ste već u braku, o renoviranju ili kupovini stana.

Blizanci

Mesec u kući tajni pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom flerta u vašem polju komunikacija, donoseći vam dinamičan dan ispunjen susretima sa interesantnim osobama. Mladi Blizanci mogu imati konflikte sa roditeljima.

Rak

Dobar aspekt između Merkura, vladaoca polja intuicije, biznisa i kraćih putovanja u Lavu i Marsa u polju trgovine, čini vas spremnim za realizaciju isplativih poslovnih aranžmana. Izbegavajte rasprave sa Ovnovima, Jarčevima i Škorpijama.

Lav

Ulazak Merkura u vaš znak i Meseca u kuću karijere daje vam mentalnu snagu i donosi dogovor o novom poslu sa osobama iz inostranstva. Sa Venerom, planetom ljubavi i šarma u svom znaku, popularni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola.

Devica

Aspekti vašeg vladaoca Merkura u znaku kreativnosti i entuzijazma, donose više inspiracije i motivacije umetnicima i sportistima. Skloni ste da prihvatite udvaranje zauzete osobe koju ćete najverovatnije upoznati preko neke društvene mreže.

Vaga

Izazovan aspekt između Meseca u Biku, vašoj astrološkoj kući finansija i Merkura, planete biznisa u kući neočekivanih okolnosti, može vam doneti uvećanje zarade. Pozicija Saturna upozorava da budete taktičniji u komunikaciji sa saradnicima.

Škorpija

Ulazak Merkura, planete biznisa u astrološko polje karijere, najavljuju nove poslovne aranžmane, dok vam pozicija Meseca, simbola emocija u Biku, donosi susret sa interesantnom osobom na nekom poslovnom skupu ili društvenom događaju.

Strelac

Mesec u petoj i Merkur u devetoj kući donose vam dogovore o projektima sa osobama iz inostranstva, što pogoduje onima čiji posao ima veze sa edukacijom, sportom, kreativnom delatnošću. Naglašen znak Bika, sa vašim vladaocem Jupiterom donosi novac.

Jarac

Merkur, planeta trgovine i spretnosti, ulazi u polje novca i rizika, a Mesec u polje kreativnosti, nadahnuća i entuzijazma, donoseći uspeh sportistima i umetnicima. Očekuje vas romantičan susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

Vodolija

Aspekti planete komunikacija, Merkura, u astrološkoj kući partnerskih odnosa, sa Mesecom, Saturnom i Plutonom, upozoravaju da izbegavate preterane troškove. Sa naglašenim znakom Bika, planirate građevinske radove ili privatni biznis.

Ribe

Merkur, planeta mentalnog stanja i biznisa u polju posla, čini vas mnogo aktivnijim, posebno ako se bavite sportom ili trgovinom. Zbog napetog aspekta sa Mesecom u polju komunikacija, trebalo bi da budete taktičniji prema saradnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst