Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem znaku.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Stagnacija u ovoj sferi. Ako ste očekivali napredak ili promenu, to se neće desiti. ZDRAVLJE: Manje stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Nećete imati sreće u ljubavi. Pošto je vama ljubav bitna, ovo će biti izazovan dan za vas. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija ili prehlada.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete kontkat sa nekim ko vam se dopada; ali verovatno samo posredan kontakt, a ne ličan. POSAO: Problemi u vezi rada u inostranstvu ili rada za inostrane firme. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od izabrane osobe. Putovanje ili selidba partnera. POSAO: U milosti ste osobe koja ima uticaja ili ste omiljeni kod nadređenih, što će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Imaćete kontakte sa privlačnim osobama, što će probuditi vašu strastvenu prirodu i inspirisati vas. POSAO: Moguće je poslovno putovanje i uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Niste u fazi u kojoj možete očekivati bitne promene u ovoj sferi. Vrlo malo ćete se baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Imaćete prilike da se bavite nečim kreativnim. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Pixabay

 

VAGA

LJUBAV: Bićete zatvoreniji nego inače, zbog čega će vam biti teško da uživate u ljubavi. Moguće je da će vas omesti problemi iz drugih sfera. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da čete razviti romantična osećanja za nekoga ko je dosta stariji od vas. POSAO: Imaćete problema u sferi finansija, što vas može blokirati i u drugim sferama. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete više privlačnih osoba i biće vam teško da se odlučite za samo jednu. POSAO: Vrlo ste motivisani na uspeh, zbog čega ćete značajno napredovati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shuterstock

 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom ili nekretninama, što će zahtevati dodatno zalaganje. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko iz kruga prijatelja ili neko koga ste tek upoznali. POSAO: Promena u oblasti finasija i moguće manje poboljšanje u toj sferi. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RIBE 

LJUBAV: Neko će vam se neko dopasti. Neko prema kome ne biste trebali da gajite romantična osećanja. POSAO: Imaćete promenljivu sreću u ovoj sferi, zbog čega treba da oprezno planirate svaku akciju. ZDRAVLJE: Slabije.

2 znaka koje u junu čeka lova do krova! Finansijski skok je na njihovoj strani, biće najuspešniji

sledeća vest

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je! (VIDEO) Marija nije sama! Hiljade ljudi želi da joj pomogne

Originalni tekst