OVAN

LJUBAV: Bićete u raspoloženi da praznujete daleko od svih, da otputujete, ako je moguće, negde preko granice. POSAO: Doživećete izvesni napredak na polju finansija, ali ne prevelik. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Niko ne uživa u slavljima kao vi, a ovo će biti idealna prilika da se provedete s bliskim osobama. POSAO: Dobićete platu ili neočekivan dobitak. ZDRAVLJE: Kontrolišite apetit.

Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete pomalo nervozni za praznike i moguće je da vas neke stvari ometu, ali svejedno ćete dati sve od sebe da se dobro zabavite. POSAO: Moguća je novčana dobit. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK

LJUBAV: Dobar odnos sa svima, a posebno s partnerom. Praznici će vam svakako prijati i doneti lepe trenutke. POSAO: Dobre mogućnosti za zaradu ili za dobijanje sponzorstva. ZDRAVLJE: Kijavica.

Freepick

LAV

LJUBAV: Možda će vam novogodišnje jutro biti zanimljivije od noći, jer ćete biti prinuđeni da radite i kada svi drugi praznuju. POSAO: Nema promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

LJUBAV: Vaše praznično pozitivno raspoloženje biće zarazno i osvojiće sve ljude oko vas pa i osobu koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti veću sumu novca. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Ako negde otputujete za praznike, imaćete mnogo više sreće u ljubavi. POSAO: Razmišljaćete o promeni posla ili čak karijere zbog neslaganja s nadređenima. ZDRAVLJE: Respiratorna infekcija.

Freepik.com

ŠKORPION

LJUBAV: Novogodišnja noć će vam sigurno doneti značajno poznanstvo, a moguće i pravu ljubav. Uživajte. POSAO: Mogu se desiti neke promene na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Bićete neobično umereni u svemu, pa i prazničnom raspoloženju. Biće vam bitno da se posvetite dragim osobama. POSAO: Kolegama će postati jasnije koliko vredite. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete za praznike sresti nekoga s kim ćete osetiti snažnu emocionalnu povezanost. POSAO: Stabilnost pozicije i posla, pogotovo u vezi s trgovinom. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

Freepik.com

VODOLIJA

LJUBAV: Najverovatnije ćete biti zaduženi za organizaciju provoda, pa ćete praznike doživeti kao obavezu. POSAO: Bićete optimistični u pogledu svoje poslovne budućnosti, s razlogom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Nećete moći sasvim da se opustite i uživate, iako ćete se svejedno dobro provesti. POSAO: Sreća u igrama na sreću, ali i svim samostalnim špekulacijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst