OVAN  

LJUBAV: Bićete vrlo društveni i okrenuti prijateljstvima više nego ljubavi. POSAO: Moraćete da rešavate neke probleme povezane s finansijama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BIK 

LJUBAV: Možete dobiti priliku za tajnu aferu s nekim o kome prethodno niste razmišljali na romantičan način. POSAO: Klonite se mutnih radnji. ZDRAVLJE: Nećete se osećati baš najbolje.

BLIZANCI  

LJUBAV: Tenzija u odnosu zbog previše strasti, a možda i zbog negativne energije koja je prisutna ili neiskrenosti. POSAO: Moguće je da će se desiti neke negativne promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

pexels.com

RAK  

LJUBAV: Upoznaćete više zanimljivih osoba ili dosta mlađu osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Moguće je da ćete menjati posao ili naći neki dodatni posao. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Mogući su pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Moguć je napredak u karijeri kao i u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Vaša preterana očekivanja ipak neće biti potpuno ispunjena iako ćete imati dosta sreće. POSAO: Moguć novčani dobitak i uopšte poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Kijavica.

VAGA 

LJUBAV: Doživećete krizu u ovoj sferi. Vaša neodlučnost će zakomplikovati situaciju. POSAO: I dalje uživate u vrlo pozitivnom trendu u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Pixabay

ŠKORPION  

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko će vam se činiti kao moćna ili čak opasna ličnost. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC  

LJUBAV: Zanimaju vas aktivne i neukrotive osobe. To vam unhappy može biti uzbudljivo, ali na duge staze obećava nestabilnost. POSAO: Dobićete priliku za napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC  

LJUBAV: Vaš ljubavni život je ili siromašan dešavanjima ili nestabilan. POSAO: Moguće poboljšanje vaše poslovne situacije, bolji uslovi rada ili rad za strance. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pixabay

VODOLIJA  

LJUBAV: Uglavnom ste opterećeni poslom, pa partneru nije lako da vas uvede u romantično raspoloženje. POSAO: Moguć je discipline zbog nejasnih instrukcija nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE  

LJUBAV: Bićete vrlo popularni i mnogi će vam se diviti, što će vam doneti prilike za ljubav. POSAO: Desiće se promene, i to pozitivne, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst