Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Egoizam je oduvek vaš problem, pogotovo u ljubavnom odnosu, pa treba da kontrolišete tu svoju sklonost. POSAO: Mogući problemi u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Biće vrlo lako probuditi vaša osećanja, ali ona će biti previše burna da bi vam obezbedila harmoniju u ljubavi. POSAO: Mogući privremeni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Pošto je Venera u vašem znaku, bićete u svom elementu i privlačni bez preteranog truda. POSAO: Razmišljaćete unapred, što će se pokazati kao pozitivno. ZDRAVLJE: Gastritis.

RAK

LJUBAV: Osoba sa kojom ste mogla bi da uradi nešto što će vas naljutiti, ali ovih dana vas je vrlo lako naljutiti. POSAO: Moguće je da imate više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV

LJUBAV: Moguć fizički kontakt ili afera sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: U periodu ste u kome treba da uložite dodatni napor kako biste videli plodove svog rada. ZDRAVLJE: Psihičke tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Desiće se smirivanje u ovoj sferi, pre svega zbog toga što ćete se vi stabilizovati na emotivnom i psihičkom planu. POSAO: Završavaćete neke poslove. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje u ovoj sferi. Vaša urođena taktičnost će vam pomoći da prevaziđete teškoće. POSAO: Moguća je novčana infuzija ako je potražite. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ne poznajete dobro, ali ko će probuditi strast u vama. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja i bolji odnos sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: freepik

 

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu ste skloni da izbegavate obavezivanje, a i osobe koje vam se dopadaju su u istom fazonu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Buran porodični život, nervoza i neslaganje. Dakle, ako živite sa izabranom osobom, moguće su svađe. POSAO: Pokrenućete porodični posao ili privatan biznis. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko živi blizu vas, ali vi ćete već shvatiti da je to samo strast. POSAO: Stabilnija finansijska situacija, možda nešto i uštedite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Susret sa nekim iz prošlosti, ili će vam se možda dopasti neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Dobićete priliku da se bavite nekim kreativnim radom. ZDRAVLJE: Dobro.

Najbolja žena je rođena u ovom horoskopskom znaku! Odana, brižna i sigurna - nema joj ravne

sledeća vest

Originalni tekst