Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o putovanju sa partnerom. Imaćete potrebu da odete na romantično putovanje. POSAO: Uspeh u timskom radu i u vezi s administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Pixabay

BIK

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva, od kojih će svako imati potencijala da preraste u nešto više. POSAO: Problemi u partnerskom poslu zbog nepoštenja partnera. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogli biste sresti nekoga ko vas fizički privlači, ali za koga ćete znati da ne može da bude prava ljubav. POSAO: Neće vam biti do posla, potpuno će vas zaokupiti druge stvari. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK

LJUBAV: Bićete okruženi nekim glamuroznim svetom koji će vas očarati na momenat. Ipak, to ne može da vas osvoji. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Pixabay

Zvezde

LAV

LJUBAV: Nećete imati previše sreće u ljubavi, pre svega zbog nedostatka prilike. POSAO: Moguće je da će se vaše finansije popraviti, zbog nekog iznenadnog dobitka. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Uživaćete u harmoničnom i stabilnom ljubavnom odnosu. POSAO: Mogući su problemi zbog mešanja posla i zadovoljstva. Bićete okruženi lepotom ili se baviti lepotom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA

LJUBAV: Lako se može desiti da se ponovo probude romantična osećanja prema nekome iz vaše prošlosti. POSAO: Možete imati problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu na daljinu ili ćete maštati o nekome čak i ako ste u vezi. POSAO: Uspeh u sferi samoizražavanja i javnog nastupa. ZDRAVLJE: Prehlada.

Pixabay

Dnevni horoskop

STRELAC

LJUBAV: Možda ćete posetiti neki događaj na kome možete sresti nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: U periodu ste zatišja, kada samo čekate nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC

LJUBAV: Imaćete problem da ostvarite emotivnu bliskost sa onima koji vas privlače. POSAO: Trenutno vas više od svega motiviše novac koji može ili ne može da se zaradi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će se osećati emotivno neispunjen, a za svoje nezadovoljstvo kriviće vas. POSAO: Bavićete se manipulacijom tuđim novcem ili marketingom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, zbog čega će biti male šanse da privučete ljubav. POSAO: U vrlo ste povoljnom periodu za bilo kakav rad u vezi s inostranstvom ili za strance. ZDRAVLJE: Nestabilno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst