Od svih horoskopskih znakova, Vodolija će imati posebno dobar dan.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami, maštaćete o nekome ko je nedostižan. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom ili lepe vesti o osobi koja vam se dopada. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Vi i inače znate kako verbalno da izrazite ono što osećate na lep način, a ovih dana će to biti posebno izraženo. POSAO: Uspeh u vezi bilo kakve kreativne delatnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Možete imati flert, kao i pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shuterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze, jer ste skoncentrisani na druge oblasti života. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju sa ljudima, jer ste u ovom periodu vrlo šarmantni. POSAO: Uspeh u oblasti logistike ili administracije. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguć tajni odliv novca, na šta treba posebno da obratite pažnju ako imate svoj biznis. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Vladaće pozitivna klima u ljubavnom životu, ali ništa od velikog značaja se neće desiti. POSAO: Moguće je da nađete neki novi i malo bolji posao. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Uspostavićete neke prijateljske kontakte, ali možda ne i romantične. POSAO: Možete ostvariti izvestan finansijski uspeh. To će vam sigurno doneti osećaj olakšanja. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguć je negativan razvoj događaja. POSAO: Uglavnom ste skoncentrisani na zarađivanje i biće prilike da se zaradi neki dodatni novac. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi daleko ili je iz drugih razloga nepristupačan. POSAO: Napredak ili promena onima koji rade s modernim tehnologijama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Privući ćete pažnju gde god da se pojavite, jer vi stvarno umete da budete magični. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

Isprobajte najbolji čokoladni kolač na svetu! Pravi se lako i brzo, a topi se u ustima

sledeća vest

Hronika

Hronika

„Kosta se smirio“: Prestao je odjednom da zahteva svašta, da li je ovo razlog?

Kosta K., dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Hronika

Jeziva trgovina ljudima u Pirotu: Dečaka zaostalog u razvoju terali da prosi

Vjt u Pirotu odredilo zadrzavanje O. G. (30) iz Pirota zbog sumnje da je sa M. S. (29) iz Babušnuce sa kojim živi u vanbračnoj zajednici izvršila krivično delo trgovina ljudima iz čl 388.KZ na štetu Lj. Dj. (27) iz Pirota tako što su u periodu 2022-2024 upotrebom sile,pretnje, zadrzavanjem ličnih dokumenata primoravali oštecenog koji je blago zaostao u razvoju I koji nema bliže rođake da vrši imovinska krivična dela, da prosjaći i da im daje novac i ukradene stvari.

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Hronika

Da li je moguće da je ovo rekao?! Kostin otac svojim svedočenjem sve šokirao

Vladimir Kecmanović, koji se tereti da nije dovoljno dobro obezbedio oružje kojim je njegov sin Kosta (14) 3. maja 2023. počinio masovno ubistvo na Vračaru, na pitanje tužioca ko je kriv za masakr u „Ribnikaru“ u kom je ubijeno 10 osoba, odgovorio je: „Ne znam“. On čak nije hteo da pomene ni ime svog sina, koji je streljao svoje vršnjake i čuvara škole.

Izgoreo etno restoran u Velikom Gradištu! Vatra buknula u kuhinji, od lokala ostali samo zidovi (FOTO/VIDEO) Udes u selu Bare kod Požarevca:

Originalni tekst