Većina horoskopskih znakova je u povoljnom periodu za ljubav.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba, ali nećete imati prilike za romansu. POSAO: Osećate se zasićeno ili čak iscrpljeno onim što radite i nemate entuzijazma. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Imaćete prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali neće biti naročito romantičan. POSAO: Moguće je da ćete ostvariti dobitak na igrama na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban neko s kim ste mentalno kompatibilni i s kim se dobro razumete. POSAO: Bićete puni elana i spremni za sve izazove. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Bićete društveniji i bolje raspoloženi. Biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je imalo privlačan. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Nesanica.

LAV

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete sve što znate i umete, zbog čega ćete biti nezadovoljni. ZDRAVLJE: Infekcija.

DEVICA

LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer ovo nije period u kome se može nešto značajnije desiti u ljubavnom životu. POSAO: Imaćete problema administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Vaša prevelika očekivanja mogu stvoriti probleme. I pored toga, očekujete nešto stabilniji ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Flertovaćete sa kolegama i ljudima s kojima imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguće su promene na samom poslu ili promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više osoba, ali to je problem koji vas često muči i na koji ste već navikli. POSAO: Imaćete izvesnih briga vezanih za posao. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Počećete da razmišljate o nekome koga dugo poznajete, ali koga pre niste primetili na taj način. POSAO: Uspeh u poslovima vezanim za nekretnine. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav i biće vam teško da se odlučite za samo jednu osobu. POSAO: Uspeh u svakoj vrsti spora. Šarm će vam pomoći da pridobijete druge. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete opterećeni problemima u drugim sferama života. POSAO: Problemi finansijske prirode, pogotovo za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Koliko vremena treba roditeljima da se vrate u normalu nakon rođenja deteta? Evo šta kaže nauka

sledeća vest

Originalni tekst