OVAN

LJUBAV: Vaš ljubavni život danas neće biti naročito uzbudljiv. Ne možete se nadati progresu. POSAO: Imaćete uspeha u svemu što podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Veza će vam možda biti u krizi zbog glasina ili razotkrivenih tajni. POSAO: Striktno poštujte propise i nemojte da hvatate krivine, koliko god to delovalo primamljivo. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete problema u ljubavi, gotovo da nema šanse da uspete da se s nekim usaglasite. POSAO: Možete dobiti priliku da radite u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Imaćete priliku za razgovor sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Sreća i napredak u karijeri. Ako očekujete promenu nabolje, danas se može desiti. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

LAV

LJUBAV: Bićete raspoloženi da pokažete ljubav kroz neki romantičan gest ili poklon. Pravićete planove u vezi sa tim. POSAO: Moguće su promene ako radite sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Freepick

DEVICA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav ili ćete upoznati neke osobe koje će vam se dopasti. POSAO: Dosta energije ćete usmeriti na finansijska pitanja. Moguće je pogrešno ulaganje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je nepristupačan ili neko ko je poznat i uspešan. POSAO: Moguć je pozitivniji sled događaja na planu karijere. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća veza na daljinu ili veza sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Prilike za posao bi mogle same da se nameću. Uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Freepick

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je finansijski vrlo uspešan. POSAO: Stabilnost i moguć manji uspeh. Iskoristite pojačanu moć sugestivne komunikacije u poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Imaćete priliku za komunikaciju s osobom koja vas interesuje, ali verovatno ne i za nešto više od toga. POSAO: Ovo je dobar dan za bilo šta u vezi s nekretninama i partnerstvom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, možda ćete se odlučiti na veridbu ili neki drugi oblik obavezivanja. POSAO: Možete naći dodatni posao ako vam je potreban. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Freepick

RIBE

LJUBAV: U potrazi ste za trajnom ljubavlju, ali raspoloženje bi vas moglo prevariti i ubaciti u kratkotrajnu kombinaciju. POSAO: Finansijski problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst