OVAN 

LJUBAV: Možda ćete početi da razmišljate o nekome s kim radite, ko vam je možda i nadređen. POSAO: Lako možete dobiti priliku za novo i bolje zaposlenje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK  

LJUBAV: Ovo je lep dan za upoznavanje novih ljudi, ali ne i za romantične odnose. POSAO: Velika frekventnost na poslu, povećan promet, ali i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Ovo je idealan period za ozakonjenje vaše veze ili proširenje porodice. POSAO: Moguća je novčana infuzija, neočekivani dobitak i uopšte dobra zarada. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Moguće je da ćete na poslu sresti više osoba koje su zainteresovane za vas. POSAO: Uspeh za one koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da sve što je juče krenulo danas bude stopirano ili presečeno. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili ulagati u neke nekretnine. ZDRAVLJE: Odlično.

Freepik.com

DEVICA 

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko je daleko ili ljubav na putovanju. POSAO: Poslovna klima nije najbolja, pa treba da sačekate neko bolje vreme i ne talasate previše. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA  

LJUBAV: Moguće je da vam je prethodni period bio buran, ali od danas će sve početi da dolazi na svoje. POSAO: Promene i izvesna nestabilnost, ali moguće je i unapređenje. ZDRAVLJE: Solidno.

Freepick

ŠKORPIJA

LJUBAV: Blago povoljan period za one koji već imaju porodicu. Ako ste sami, danas nećete naći ljubav. POSAO: Veliki napredak ili uspeh. Ukazaće se neka odlična prilika. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Vaš šarm je još upadljiviji ovih dana. Zračićete lepotom i elegancijom. POSAO: Vaša reputacija će se popraviti, zbog čega ćete imati još više uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Vaš društveni život će postati mnogo bogatiji, a vi mnogo komunikativniji, pa će to doneti rezultate. POSAO: Moguć napredak ili prilika za novi posao. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Freepick

VODOLIJA 

 LJUBAV: Nećete imati velikih pomaka pre svega jer vaš fokus neće biti na ljubavnom životu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Moguć je rastanak sa izabranom osobom, zbog putovanja ili različitih ubeđenja. POSAO: Sklopićete povoljan ugovor ili dobiti status kome ste se nadali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst