OVAN

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne osoba koja je bogata, obrazovana ili povezana sa inostranstvom. POSAO: Veći obim posla i generalno će sve ići malo bolje. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Može se desiti da upoznate osobu koja će vam se toliko dopasti da nećete moći da to ne pokažete. POSAO: Iskoristite nalet kreativnosti. ZDRAVLJE: Prijala bi vam detoksikacija.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša očekivanja neće biti ispunjena. Moraćete da rešavate neke probleme u odnosu. POSAO: Jurite neku dobru priliku koja će se danas konačno ukazati. ZDRAVLJE: Prehlada.

Pixabay

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi ali i orijentisani na porodicu. Zato je ovo povoljan dan za one koji su u paru. POSAO: Dobit od svega što ima neke veze sa nekretninama. ZDRAVLJE: Sporija probava.

LAV

LJUBAV: Vaš magnetizam će vam doneti prilike, ali pre za strast nego za ljubav. POSAO: Mogući su problemi, nezadovoljstvo pozicijom, a možda čak razmišljate i o promeni posla. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Nemojte očekivati veliki napredak, ali neka pozitivna promena je moguća. POSAO: Imaćete problema da postignete ono što bi vas učinilo zadovoljnim. ZDRAVLJE: Loše.

Freepick

VAGA

LJUBAV: Privlače vas avanturisti i hrabre osobe, a možda ćete imati prilike i da sretnete nekoga takvog. POSAO: Nedostaje vam energije, zbog čega ćete zabušavati na poslu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste već u vezi, pokazaćete svoju posesivnu stranu, što se partneru neće svideti jer mu je trenutno bitna sloboda. POSAO: Moguć napredak ili finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Izborićete se sa nekim problemima zajedničkim snagama. POSAO: Povoljan dan za one koji traže posao u inostranstvu. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

Freepick

JARAC

LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim ko je u drugom gradu ili u inostranstvu. POSAO: Uvećani troškovi i impulsivno trošenje. Vodite računa kako raspolažete sredstvima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Delovaće vam kao da niko ne zaslužuju vaše poverenje a kamoli vašu ljubav. POSAO: Moguće su pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Ušli ste u povoljniji period za ljubav, pa se možete nadati blagom poboljšanju. POSAO: Vaša reputacija će trpeti zbog indiskretnog ponašanja. Pazite šta radite. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst