Današnji dan mnogim horoskopskim znacima donosi uzbudljiva i pozitivna dešavanja na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Bićete raspoloženi i dan će biti lep za ljubav i uživanje. POSAO: Osetićete se apatično ili ćete sumnjati u svoje ciljeve, pa će vam biti teško da probudite entuzijazam. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti sjajno, pa će i vaš ljubavni život biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Bićete zadovoljni kako stvari stoje na poslu ili ćete možda na odmor. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete divan dan s voljenom osobom. Čućete reči ljubavi, a možda ćete ih i izgovoriti. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Moguć dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite, verovatno ženska osoba. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepik.com

 

LAV

LJUBAV: Ušli ste u povoljan period za ljubav, pa iskoristite dan za uživanje. POSAO: Moguće su različite pozitivne stvari i dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog nekih tajni. POSAO: Društvene veze i razni kontakti vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Bićete srećni u ljubavi kakav god da je vaš status. POSAO: Dobra i prijatna komunikacija će vam danas biti od koristi. Uživaćete u onome što ste postigli. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu vam je teško da ostanete verni, a ako ste sami, može vam se dopasti više osoba. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave umetnošću i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Sigurno ćete imati kontakt s nekim ko će vam biti veoma privlačan. POSAO: Dobri međuljudski odnosi na radnom mestu i pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Sjajan dan za uživanje s voljenom osobom u sitnim životnim zadovoljstvima. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa osobama ženskog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno zavodljivi i to sigurno neće ostati nezapaženo. POSAO: Povoljan dan za sve one čiji posao zahteva da budu kreativni. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti, a možda i doživeti ljubav s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Zavodio preko 500 žena dnevno, pa završio na terapiji! Opsesivno koristio aplikaciju za upoznavanje, a onda je usledio haos

sledeća vest

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst