Pred nama je važan astrološki dan, jer je danas pun Mesec u Škorpiji, koji snažno deluje na sve znakove, a posebno na Škorpije, Bikove, Vodolije i Lavove.

OVAN

LJUBAV: Neko će vas fascinirati, ali budite oprezni jer ta osoba previše ulepšava sliku o sebi. POSAO: Gubitak novca na igrama na sreću ili kocki. ZDRAVLJE: Blago narušeno.

BIK

LJUBAV: Privlači vas sve što je novo i uzbudljivo u svemu, pa i u ljubavi. POSAO: Imaćete snažnu potrebu da promenite posao i tok karijere u sasvim drugom pravcu. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo je lep dan za druženje, ali ne i za romantične odnose. Možda vas privuče neko iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć je neočekivan gubitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga ko je zainteresovan za vas, ali ništa neće proizaći iz toga zbog vaše povučenosti. POSAO: Promena posla, daćete ili čak primiti otkaz. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV

LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu jer ćete imati nerealna očekivanja. POSAO: Možete izgubiti novac, oprez ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, ali to će negativno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Promene u vezi sa poslom i nestabilnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav jer ćete danas stupiti u komunikaciju sa više privlačnih osoba. POSAO: Uspeh onima koji rade u medijima ili industriji filma. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa lekovima.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu ili je stranog porekla. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili raskinuti partnerstvo. ZDRAVLJE: Glavobolja ili zubobolja.

STRELAC

LJUBAV: Ako ste sami, nećete naći ljubav zato što je i ne tražite. Sloboda vam je danas najbitnija. POSAO: Prilika za novi posao ili ćete naći neki dodatni privremeni posao. ZDRAVLJE: Nervoza.

JARAC

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog vaše nervoze i loše komunikacije. POSAO: Bićete skloni tome da gubite novac, pa vodite računa o novčaniku. ZDRAVLJE: Ide nabolje.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša ekscentrična priroda biće upadljivija nego ikad pre, zbog čega vaš ljubavni život može da se zakomplikuje. POSAO: Tražićete novi posao, ali nećete naći ništa posebno. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati napretka u ovoj sferi pre svega zato što vam pažnja neće biti usmerena na ljubavni život. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Sutra tačno u 1.48 časova stiže neverovatan događaj! Ružičasti pun Mesec u Škorpiji menja sudbinu 4 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst