Mesec, planeta koja se najbrže kreće nalazi se u Lavu, gde snažno utiče na Strelčeve, Lavove i Ovnove. Spremamo se za retrogradnu Veneru (23. jul), koja će nam pomrsiti konce u ljubavi.

OVAN

LJUBAV: Pokušaj da uvek vodite i dominirate može vam se obiti o glavu. POSAO: Može se desiti da imate izvesnih finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK

LJUBAV: Možete dobiti dokaz ljubavi, a još je verovatnije da ćete vi biti osoba koja će takav dokaz nekome pružiti. POSAO: Mogući manji administrativni problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete zabavnom događaju sa osobom koju volite. POSAO: Možete očekivati pozitivna dešavanja i promenu u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje imaće pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Vaša popularnost će biti na vrhuncu, što možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Srećne vesti i pozitivni događaji. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Manji problemi sa autoritetima, inače bez problema. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

LJUBAV: Bićete okupirani drugim stvarima i nećete imati prilike za ljubav. Ako ste u vezi, možete očekivati tenziju u odnosu. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Trenutna situacija obećava, ali od vas će zavisiti šta će na kraju ispasti od svega toga. POSAO: Rad u timu ili poslovno partnerstvo je nešto u čemu možete imati uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uzdržite se od preteranih reakcija. Moguća afera sa nekim s kim radite. POSAO: Radićete nešto što će vas ispuniti i u čemu ćete istinski uživati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je nova ljubav, sastanak ili ulazak u vezu. Konačno ćete biti raspoloženi da nađete partnera. POSAO: Povoljan dan da privučete pažnju i pokažete šta znate. ZDRAVLJE: Povreda.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u većem društvu, u kome ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Ulagaćete energiju u poslove koji imaju veze s komunikacijom. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete neodlučni jer će vam se dopasti više osoba. Ovo će posebno biti problem ako ste u vezi. POSAO: Može se desiti promena na poslu, neka koju niste priželjkivali. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema u odnosu zbog nekih tajnih simpatija koje gajite prema drugoj osobi. POSAO: Imaćete uspeha u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Dobro.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

sledeća vest

Originalni tekst