OVAN

LJUBAV: Na pomolu je romansa s osobom koja živi u inostranstvu ili je stranac. POSAO: Povećan obim posla ili veća odgovornost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti preokupirani nekim životnim problemima, zbog čega nećete razmišljati o ljubavi. POSAO: Stabilna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete umeti da na pravi način pokažete emocije, što će negativno uticati na ljubavni život. POSAO: U ovom periodu vam je bitno da vaš rad ima društveni značaj. ZDRAVLJE: Dobro.

Freepik.com

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Dobro slaganje u vezi. Ako ste sami, možete upoznati nekoga s kim ćete vrlo lako ostvariti bliskost. POSAO: Bićete primorani da odradite neke poslove na crno. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

LAV

LJUBAV: Srećne okolnosti će vam pomoći da nađete ljubav ili barem da doživite nešto zabavno. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja bilo čime da se bavite. ZDRAVLJE: Dobro.

Freepik.com

DEVICA

LJUBAV: Bićete u društvu osoba koje vas intrigiraju. Moguće je da vam se dopadne neko ko je rođen u znaku Riba. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom ili u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Možda vam se dopadne neko ko je dosta stariji od vas ili će neko iz prošlosti ponovo ući u vaš život. POSAO: Vaša poslovna situacija se polako popravlja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Položaj planeta će vas obdariti pameću i smislom za humor, koji će vas učiniti neodoljivim. POSAO: Vodite računa da ne izgubite novac ili bitan dokument. ZDRAVLJE: Stabilno.

Freepik.com

STRELAC


LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili potreba da se doživi nešto novo i drugačije. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla, ali ćete svejedno uspeti sve da postignete. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Dopašćete se nekome ko je dosta mlađi od vas ili ćete upoznati više mlađih i privlačnih osoba. POSAO: Vodite više računa o izdacima i budžetu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno lepi i svima privlačni. To će vam sigurno doneti neku priliku za ljubav. POSAO: Imaćete administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Moguća je pozitivna komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Sklopićete dogovor ili potpisati ugovor. Takođe, dobićete pozitivnu vest u vezi s poslom i karijerom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst