Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja nalazi se u Ovnu, gde snažno utiče na Strelčeve, Lavove i Ovnove. Bliži se sezona Vodolije, a i ulazak Plutona u ovaj znak, tako da je pred nama još jedan uzbudljiv astrološki dan.

OVAN

LJUBAV: Impulsivni ste, zbog čega može da se desi da započnete vezu sa nekim ko nije dobar izbor za vas. POSAO: Moguće blokade i promene koje će vas omesti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguća je ljubav na putovanju ili sa nekim iz inostranstva. POSAO: Uspeh za one koji imaju partnerski posao. Sreća u svakoj vrsti spora. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Obnovićete kontakt sa nekim iz prošlosti ili ostvariti kontakt sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla i da će vas to iscrpeti. ZDRAVLJE: Alergije.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Strasti su na vrhuncu i to sigurno obećava uzbudljive događaje. POSAO: Imaćete uspeha u svakoj vrsti stvaralaštva, pogotovo ako se profesionalno bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i dobrim prilikama, pa je lako moguće da doživite ljubav. POSAO: Možete doživeti finansijski boljitak, ili dobiti nasleđe. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Mnogo toga lepog se može desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete napraviti grešku zbog rasejanosti. Uspeh u oblasti trgovine i logistike. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Previše ste agresivni ovih dana. To za vas nije uobičajeno i možete doživeti odbijanje zbog toga. POSAO: Moguća je prolazna kriza na planu karijere i posla. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dan će biti pun uzbudljivih dešavanja na planu ljubavi. POSAO: Možete doneti pogrešne odluke u vezi s karijerom i pogrešno se postaviti prema nadređenima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Posebna privlačnost kojom zračite u poslednje vreme svakako ne odmaže. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

JARAC

LJUBAV: Možete steći tajnu simpatiju ili ćete vi nekome postati tajna simpatija. Platonska ljubav. POSAO: Problemi u radu sa inostranstvom ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će se desiti krupne stvari na planu ljubavi, možda promena statusa. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac jer se može desiti da vam ne bude vraćen. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Bez značajnih promena u ovoj sferi. POSAO: Uspeh u poslovima vezanim za finansije, ulaganje ili pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Stiže sezona Vodolije! 20. januar je datum koji menja našu sudbinu - evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

sledeća vest

Originalni tekst