Vodolije će bez razloga sumnjati u iskrenost voljene sobe. Na poslu će se pojaviti neke prilike ili finansijska podrška, što će im pomoći da ostvare ono što žele.

Sledi šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje.

OVAN  

LJUBAV: Privlačiće vas ideja upuštanja u kratkotrajnu vezu, bilo da ste sami ili ne. Bićete skloni avanturama. POSAO: Mogući problemi s nadređenima, ako ih imate. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK 

LJUBAV: Vrlo nemiran ljubavni život s previše uzbuđenja i promena, a to nije po vašem ukusu. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite spoljnom trgovinom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 

LJUBAV: Susret s voljenom osobom i harmonično provedeno vreme. POSAO: Imaćete previše posla. Radikalno ćete promeniti način na koji ga obavljate. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Nepovoljan razvoj događaja. Kriza u ljubavnom životu. POSAO: Moguće velike promene u karijeri, prestanak radnog odnosa ili novi posao. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shutterstock

 

LAV 

LJUBAV: Sreća u kontaktu s obrazovanim osobama i strancima. Moguće je da će vam se dopasti mlađa osoba. POSAO: Napravićete neke neracionalne troškove. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Vaš društveni život će biti vrlo bogat, što će dovesti do prilike za ljubav. POSAO: I dalje se nalazite u vrlo povoljnom periodu i možete ostvariti značajan napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, zabrinuće vas nestabilnost koja vlada. POSAO: Novčani dobitak, ali ipak treba da povedite računa da ne trošite previše. ZDRAVLJE: Povreda.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt s nekim iz prošlosti. POSAO: Mogući su zaista raznovrsni problemi, a posebno je bitno da se skoncentrišete dok radite. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC  

LJUBAV: Dobar odnos s partnerom na intelektualnom i mentalnom nivou. POSAO: Napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. Možda ćete dobiti ponudu za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC 

LJUBAV: Vrlo izazovan dan. Neki problemi će isplivati i zapretiti vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Neprijatna dešavanja na poslu ili problem s nadređenima. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA 

LJUBAV: Sumnjate u iskrenost voljene sobe, možda bez razloga. POSAO: Pojaviće se neke prilike ili finansijska podrška, što će vam pomoći da ostvarite ono što želite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Dobar dan za ljubav s voljenom osobom. POSAO: Nadređeni će biti vrlo loše volje i moguće je da ćete morati da istrpite neopravdanu kritiku. ZDRAVLJE: Promenljivo.

4 horoskopska znaka će se obogatiti u drugoj polovini aprila! Pare im stižu sa svih strana

sledeća vest

Originalni tekst