Lavovi će danas svima biti privlačni, što će obezbediti brojne prilike za ljubav bez obzira na njihov romantični status.

Evo šta danas očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN


LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav, bilo da ste već u vezi ili ste u potrazi za nekim. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili projekat. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK


LJUBAV: Lep porodični život. Uživaćete u intimnosti svog doma. POSAO: Problemi u procesu rada ili problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shuterstock

 

BLIZANCI


LJUBAV: Osećaćete se zbunjeno i vaše emocije će biti rasute, zbog čega će vam biti teško da ostvarite bliskost sa jednom osobom. POSAO: Pre svega će vas interesovati zarada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK


LJUBAV: Bićete vrlo prodorni u nastupu i neće vam faliti samopouzdanja. Ipak vodite računa da ne budete previše agresivni. POSAO: Moguće su promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV


LJUBAV: Svima ćete biti privlačni, što će obezbediti brojne prilike za ljubav bez obzira na vaš romantični status. POSAO: Stabilnost, ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


DEVICA


LJUBAV: Postaćete meta ogovaranja, ili ćete sami ogovarati druge. Šta god od toga da bude, znajte da će ugroziti vaše šanse za ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

VAGA


LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa partnerom, ako za to postoji mogućnost. POSAO: Vrlo ste ambiciozni, pa ćete biti i mnogo prodorniji u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION


LJUBAV: Iako nećete biti preokupirani ovom sferom, stupićete u kontakt sa nekim ko će vas fascinirati. POSAO: Nepovoljan dan za one čiji posao podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC


LJUBAV: Nećete biti zadovoljni stanjem u vašem ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. POSAO: Odličan period za sve one koji se bave proizvodnjom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC


LJUBAV: Danas ćete uglavnom biti skoncentrisani na posao, karijeru i uopšte životni uspeh. Nećete imati vremena za ljubav. POSAO: Pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA


LJUBAV: Ostvarićete odnos koji podrazumeva i ljubav i strast. POSAO: Želite da radite u inostranstvu, a moguće je i da ćete uspeti u tome. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE


LJUBAV: Bićete zatvoreni i vrlo nepristupačni, zbog čega nećete imati uspeha. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sutra tačno u 11:38 časova stiže neverovatan događaj! Mlad Mesec u Lavu donosi sreću za 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst