OVAN

LJUBAV: Doživećete nešto zbog čega ćete drugačije gledati na svog partnera. POSAO: Možete dobiti posao koji podrazumeva rad u nekoj industriji. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Privlačiće vas uspešne osobe, one koje su ostvarene u svom polju delovanja. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Freepik.com

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Problemi za one koji žive sa partnerom. Ako ste sami, možete doživeti nešto uzbudljivo, ali ne i dugotrajno. POSAO: Moguće je da ćete dobiti finansijska sredstva. ZDRAVLJE: Kožne infekcije.

RAK

LJUBAV: Partner će biti nežan, a ako ste sami, možete upoznati nekoga ko je emotivac baš kao i vi. POSAO: Bavićete se poslom za koji je potrebna samostalna inicijativa. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Partner će biti topliji i dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na vaš odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete imati novčanih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

Freepick

DEVICA

LJUBAV: Možete imati problema zbog mešanja prijateljstva i ljubavi. POSAO: Možda ćete se suočiti s neodgovornošću ili nepoštenjem onih koji rade za vas. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima veze sa inostranstvom. POSAO: Kašnjenja u novčanim tokovima i možda neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu, a ljubomora bi mogla još više da zakomplikuje situaciju. POSAO: Vreme je za završavanje započetih poslova. ZDRAVLJE: Solidno.

Freepick

STRELAC

LJUBAV: Možete upoznati nekoga ko radi za vojsku ili policiju i ko će vas fascinirati. POSAO: Brzopleto i neracionalno ćete uložiti novac. ZDRAVLJE: Dobro, vrlo ste vitalni.

JARAC

LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav jer ćete biti fokusirani na druge sfere života. POSAO: Sve će vam polaziti od ruke, jer će vaš entuzijazam biti na zavidnom nivou. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za ljubav i šarmantni, ima šansi da nađete srodnu dušu. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu ili priliku za napredak. Povoljan dan i za finansije. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Neće vam biti jasno šta partner oseća ili šta želi od vas. Zbog toga su mogući problemi. POSAO: Imaćete uspeha u partnerskom poslu, posebno sa muškarcima. ZDRAVLJE: Dobro.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst