OVAN 

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Možda osećate da vas kolege ili nadređeni ne shvataju, ali to je samo faza. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, jer ste vrlo emotivni. Pokušajte da nađete balans kako ne biste bili povređeni. POSAO: Dobićete priliku da pokažete kreativnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Društvo dragih osoba i posebno voljene osobe ulepšaće vam dan. POSAO: Problemi u procesu rada, pogotovo ako radite sa mašinama. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RAK 

LJUBAV: Samoća će vam prijati. Ako se osamite, osećaćete se osveženo. POSAO: Prvi deo dana biće vrlo aktivan i uspećete da postignete zadate ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Vaš partner je ušao u novu fazu i biće više orijentisan na posao nego na ljubav. POSAO: Doživećete poboljšanje uslova u profesionalnom životu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Freepick

DEVICA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti buran, i ako ste sami, možete se zaljubiti u nekoga potpuno neočekivano. POSAO: Mogući problemu u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte, posebno sa strancima ili osobama koje žive daleko. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Bićete u iskušenju da uradite nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti uspeh na poslu koji obavljate. ZDRAVLJE: Stabilno.

Freepick

STRELAC

LJUBAV: Zaslužićete ljubav i poštovanje partnera nekim svojim postupkom u životu. POSAO: Vaše inovativne ideje i hrabrost da krenete nekim novim putem će se isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete lako sticati prijatelje, a romantični odnosi neće biti od primarnog značaja. POSAO: U ovoj oblasti ćete biti vrlo energični i puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Osećate se kao da se nalazite u vakuumu kada je u pitanju vaš ljubavni život. POSAO: Možete biti zadovoljni situacijom, iako su moguće neke promene. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Povoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. Ako ste sami, privući ćete pažnju odgovarajuće osobe. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst