RIBE:

Ljubav

Pamtite samo lijepe stvari. Sve loše i negativno vrlo brzo zaboravljate. Oporavili ste se od ljubavnih gubitaka. Imate novu simpatiju.

Posao

Brzo i spretno koristite poslovne prilike koje vam se ukazuju. U kontaktu ste s vrijednim i odgovornim ljudima, i to je vaša najveća sreća.

Zdravlje

Vaše raspoloženje se iznenada popravilo. Izašli ste iz guste magle na svjetlost dana. I noge vas više ne bole. Sposobni ste cijelu noć plesati.

BLIZANAC:

Ljubav

Neharmonični utjecaji Marsa i Saturna kvare vam raspoloženje. Emocionalno ste hladni i distancirani. Niste veselo i opušteno društvo.

Posao

Ambiciozni ste na euforičan način. Vidite velike prilike i poboljšanja tamo gdje ih nema. Netko ili nešto spustiti će vas na zemlju, i to s treskom.

Zdravlje

Vaše unutarnje sukobe prenosite na druge ljude. Riječ je o nesvjesnim projekcijama, ali to ne opravdava vaše agresivno ponašanje.

LAV:

Ljubav

Povremeno pucate po šavovima, ali to ipak ne remeti ravnotežu snaga u vašoj vezi. Pucate, jer ste ljuti na sebe. Oslobodite se vlastite ljutnje!

Posao

Imate brojnu planetarnu potporu, i to se pozitivno odražava na vaše tekuće poslovanje. Originalni ste i inventivni. Financijski sve bolje stojite.

Zdravlje

Postupno se oslobađate negativnih osjećaja. Potrebno vam je određeno vrijeme da se vratite u ravnotežu. Vaša duhovna snaga raste.

VAGA:

Ljubav

Vaš ljubavni život je problematičan. On ili ona želi jedno, a vi nešto drugo. Ne želite se žrtvovati jedno za drugo, i tu sve započinje i završava.

Posao

Vaša poslovna pretvorba je završila. Neki među vama definitivno su promijenili zanimanje. Uspješno ste se prilagodili potrebama tržišta.

Zdravlje

Vaša volja za moć je nezasitna. U opasnosti ste da prekoračite vlastite granice, a to se posebno odnosi na vas koji ste puni adrenalina.

Originalni tekst