Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Želećete da budete slobodni i da nikome ne polažete račune, što će izazvati probleme ako ste u vezi. POSAO: Moguće je da ćete naići na prepreke u karijeri. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

LJUBAV: Družićete se i koketirati, ali nećete biti spremni da započnete vezu, pogotovo ne ozbiljnu. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako imate problema u vezi ili braku, u ovom periodu bi moglo doći do razdvajanja. POSAO: I inače imate problem sa poštovanjem autoriteta, a danas pogotovo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi, pa vodite računa da stvari ne krenu po zlu. POSAO: Uspeh pri manipulaciji tuđim novcem i u naplati dugova. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Za razliku od prethodnih dana, danas bi moglo biti dešavanja u ljubavnom životu. POSAO: Ništa vam neće biti teško da uradite kako biste ostvarili ambicije. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Flertovaćete sa nekim s kim radite, ali od toga neće nastati ništa značajno. POSAO: Problem u procesu rada, pogotovo ako radite sa modernom tehnologijom. ZDRAVLJE: Bol u grlu.

Shutterstock

flertovanje

VAGA

LJUBAV: Partner će biti nervozan, zbog čega može doći do eskalacije problema u odnosu. POSAO: Moguće je da imate administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete imati sreće u ljubavi. Moguća su neprijatna iznenađenja. POSAO: Stagnirate, ali ne brinite se, uskoro će se situacija promeniti nabolje. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje. POSAO: Povoljan dan za finansije, moguć je izvestan dobitak, ali takođe i dobra ulaganja koja će doneti profit u budućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Imaćete kontakte sa različitim ljudima, ali moguće je da nijedan neće biti romantične prirode. POSAO: Manje promene nabolje ili finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Upale.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete u ovom “sušnom” periodu naći prilike za ljubav ili barem obećavajuća poznanstva. POSAO: Nedostaje vam energije da biste postigli sve što hoćete. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Možda će neke vaše tajne da isplivaju i da vam pokvare ljubavni odnos. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima. Poštujte pravila i propise inače ćete imati problema. ZDRAVLJE: Prehlada.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst