Za Blizance je bilo dosta nervoze u prethodnom periodu, ali s tim je sad gotovo…

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju sa ljudima, jer u ovom periodu delujete impresivno. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami, maštaćete o nekome iz prošlosti. POSAO: Rešićete neke probleme u vezi sa nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Bilo je dosta nervoze u prethodnom periodu, ali s tim je sad gotovo. POSAO: Uspeh u vezi sa bilo kakvom kreativnom delatnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Možete doživeti flert i pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Povoljan dan za ljubav. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja prema nekome ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Razmišljaćete o radu u inostranstvu ili tražiti posao u stranoj firmi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Pozitivan razvoj događaja. Rešićete probleme koji su nastali prethodnog dana. POSAO: Mahom ste skoncentrisani na putovanje, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Možete ostvariti savršenu vezu, u kojoj postoje ljubav, strast i prijateljstvo. POSAO: Moguće je da izgubite novčanik ili nešto vredno. Budite pažljivi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, pogotovo na radnom mestu. POSAO: I dalje je bitno da ne rizikujete pri ulaganju novca. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepick

 

STRELAC

LJUBAV: Posebno povoljan dan za harmoničan porodični život i zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: Napravićete nove kontakte i ništa više od toga, barem ne danas. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle stabilizovati. Imaćete uspeha ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Upadljivi ste, a izgleda da će to biti od posebne koristi muškim pripadnicima znaka. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za posao. Odišete samopouzdanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Vladaće pozitivna klima. Moguć događaj od većeg značaja. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

Mesečni horoskop za maj! Jupiter ulazi u Blizance - ovaj znak dobija šansu koju je čekao 12 godina

Horoskop

Mesečni horoskop za maj! Jupiter ulazi u Blizance – ovaj znak dobija šansu koju je čekao 12 godina

Mars, planeta akcije, 30. aprila ulazi u Ovna, što donosi veliku pokretačku energiju za sve znakove, a posebno za Ovnove, Strelčeve i Lavove. Maj je veoma važan mesec jer planeta sreće, Jupiter, nakon 12 godina ulazi u Blizance, koji naglasak stavlja na komunikaciju, pregovore i papirologiju, tako da je pred nama uzbudljivih godinu dana. Jupiter u Blizancima donosi životne šanse za Vage, Blizance i Vodolije.

sledeća vest

Originalni tekst