Početak nove nedelje će biti najbolji za one ljude u znaku Vodolija, što se posebno odnosi na njihovo zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Harmonija u ljubavnom odnosu. Razviće se pozitivna energija među vama. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Lako ćete uspostavljati emotivnu bliskost sa drugima i zato se može desiti da “kliknete” sa nekim. POSAO: Nešto stabilniji nego u prethodnom periodu. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete dosta prilika za ljubav jer se krećete među ljudima i ostvarujete kontakte. POSAO: Uspeh u pronalaženju posla preko veze. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za izjave ljubavi jer ćete danas biti vrlo elokventni. POSAO: Uspeh u trgovini na malo. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: U ovom periodu ste najprivlačnija osoba gde god da se pojavite. POSAO: Problem u partnerskom poslu, blokada i moguć raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Možete očekivati zahlađenje u odnosu, ali komunikacija će biti pozitivna. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi neku vrstu uniforme ili dresa. POSAO: Manji obim posla. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Doživećete neki uspeh zbog kog ćete biti neodoljivi osobama suprotnog pola. POSAO: Bićete izuzetno ambiciozni. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Shuterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Može se desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan, a bez posebnog truda ili čak namere. POSAO: Promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Pogoršanje zdravstvenog stanja.

JARAC

LJUBAV: I dalje moguća romansa sa nekim sa posla, s nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Imaćete uspeha u finansijama. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti neobično emotivni i spremni da nekome poklonite svoje srce. POSAO: Završićete nešto što ste započeli ili ćete tražiti neki dodatni posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Više ćete se baviti nekim drugim sferama života. Danas nećete biti u situaciji da uživate. POSAO: Finansijski problemi. ZDRAVLJE: Grlobolja.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Osvetoljubivi i zlobni! Ovim horoskopskim znacima ne treba da se zamerate

sledeća vest

Originalni tekst