Svaki horoskopski znak očekuje zanimljiv početak sedmice, a u ovom danu će najviše uživati Device.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako ostvariti ozbiljnu vezu. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove, zbog kojih ćete opteretiti finansije. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

BIK

LJUBAV: Uglavnom ćete samo flertovati. Odnos sa osobom koja vam se dopada biće na nivou komunikacije. POSAO: Moguće promene, pogotovo u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Puni ste energije i spremni da realizujete svoje planove. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK

LJUBAV: Vaša stidljivost će vas sprečiti da ostavite povoljan utisak na osobu koja vam se dopada. POSAO: Moguće greške administrativne prirode ili u procesu rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu u ovom periodu, zbog čega vam je teško odoleti. Iskoristite to. POSAO: Moguće je da ćete impulsivno trošiti novac. ZDRAVLJE: Glavobolja.

DEVICA

LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče, jer ćete biti usmereni na druge oblasti života. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate i imati uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Bićete vrlo šarmantni, što će vam doneti simpatije i naklonost. POSAO: Suočićete se sa problemima u procesu rada i u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera u organizam.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu sa nekim ko vam se dopada ili bar razgovarati o tome. POSAO: Bićete vrlo kreativni, zbog čega ćete imati uspeha ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Bićete vrlo strastveni i zainteresovani za fizički kontakt, pa će svako s kim imate hemiju, lako privući vašu pažnju. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Volite osećaj sigurnosti koji vam pružaju oni koji su dugo prisutni u vašem životu. Zato će vas iznenaditi što vam se dopada neko nov. POSAO: Logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Pozitivne okolnosti i bolje raspoloženje doprineće da imate više prilika za ljubav. POSAO: Finansijska situacija će biti vrlo promenljiva. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe. POSAO: Redovni priliv novca će se uvećati. Moguć je i neočekivan dobitak ili će vam dug biti vraćen. ZDRAVLJE: Dobro.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ovi horoskopski znaci se ne slažu uopšte! Ne mogu očima da se vide!

sledeća vest

Originalni tekst