SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 1. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 1. ЈУЛ: Овну добар дан за новац, Ракове чека романтичан сусрет са Рибама, Водолија добија позив за излазак

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući posla, donosi vam mogućnost solidne zarade, naročito ako ste privatni preduzetnik, ugostitelj. Zbog pozicije Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Mesec u vašem znaku pravi povoljan aspekt sa Suncem, donoseći vam novac. Sekstil između vašeg vladaoca Venere i Urana, stavlja akcenat na sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg posla, upozorava na oprez sa novcem.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Naglašena kuća intuicije i mašte u kojoj je i Mesec, vladalac finansija, odgovara Bikovima koji se bave kreativnim poslom. Ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Aspekti Marsa, planete strasti, povoljno utiču na odnos sa ljubavnim partnerom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Mesec u astrološkoj kući društvenog života i neočekivanih situacija, donosi novac Rakovima koji se bave marketingom, rade u medijima ili velikim organizacijama. Romantičan susret sa Ribama, preko interneta ili druženja sa prijateljima.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vladalac vaše intuicije i mašte, Mesec, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam sjajne ideje u vezi sa realizacijom jednog isplativog projekta. Napet aspekt sa Merkurom, upozorava na oprez sa finansijama.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Zbog Meseca, koji vlada vašim društvenim životom, u kvadratu sa vašim vladaocem Merkurom, u prepodnevnim satima, budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Aspekti Marsa, nagoveštavaju starstveni susret sa kolegom.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u astrološkoj kući finansija i rizika, u napetom aspektu sa Merkurom upozorava da pazite šta i kome pričate. Zarada preko honorarnog posla. Septembarske i Vage mogu da se oslone na jednog Lava.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Pozicija Meseca, koji upravlja kućom putovanja i obrazovanja, donosi vam isplative aranžmane sa strancima, moguće i zajedno sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Voljena osoba ima problema na poslu i očekuje vašu podršku. Oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući posla, pravi sekstil sa Suncem u kući novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko privatnog biznisa, ugostiteljstva, uslužne delatnosti. Ljubavni partner je sklon pristrasnim reakcijama i pogrešnim odlukama.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Pozicija Meseca u sekstilu sa Suncem u sedmoj kući, odgovara rođenima u drugoj dekadi, naročito ako se bave advokaturom, modom, diplomatijom, dizajnom. Kvadrat sa Merkurom, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom .

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Sa Meseom, vladaocem kuće posla, u znak Biku, bićete odlučni da unesete neke promene na poslovnom planu, ali i u okviru privatnog života. Dobijate poziv za izlazak od Lava ili Ovna. Izbegavajte nepotrebne troškove. Glavobolja.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec, vladalac vaše kreativnosti, pravi napet aspekt sa Merkurom, što nepovoljno utiče na vaš ljubavni život, ali i na odnos sa saradnicima. Rođene u drugoj dekadi, mogu biti uspšni u oblasti alternativnih vidova lečenja.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst