Svaki horoskopski znak će imati veoma zanimljiv dan, ali će Škorpijama ipak biti bolje u odnosu na druge.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je uzbudljivo seksualno iskustvo. POSAO: Imaćete odličan odnos sa nadređenima i autoritetima. Ovo je vreme da zatražite povišicu ili unapređenje. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Odlično vreme za veridbu ili ulazak u brak. POSAO: Moguće je da će neko rušiti vaš autoritet. Uspeh u svemu što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti strastvenu aferu, jer trenutno imate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Problemi sa masnoćom u krvi.

RAK

LJUBAV: Sačekajte da vidite da li su vaše simpatije uzvraćene pre nego što se prepustite osećanjima. POSAO: Možda nećete uspeti da pokažete svoju vrednost. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

Foto: Shutterstock

astro

LAV

LJUBAV: U principu imate sreće u ljubavi, ali se u poslednje vreme previše preispitujete. POSAO: Primetićete značajan napredak. Sve će ići onako kako želite. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Uzbudljiv dan, jer bi osoba koja vam se dopada mogla da prizna da vas simpatiše. POSAO: Moguće je da ćete tražiti posao u inostranstvu ili raditi u partnerstvu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Veza vam je u krizi. Moraćete da poradite na onom što ne valja ako želite stabilnu i dugu vezu. POSAO: Nećete biti dovoljno skoncentrisani, pa su moguće greške. ZDRAVLJE: Alergija.

ŠKORPION

LJUBAV: Nemojte da stvari previše primate k srcu, jer inače možete propustiti priliku da doživite sjajne stvari. POSAO: Uslovi rada biće unapređeni čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

astro

STRELAC

LJUBAV: Ovo je vaše vreme za ljubav, sve što treba da uradite jeste da istražite opcije i donesete odluku. POSAO: Dobit od pravnog spora ili partnerskog posla. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC

LJUBAV: Danas će vam se činiti da koliko god da se trudite, samo pogoršavate situaciju. Opustite se i nemojte ništa da forsirate. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Uspećete da rešite svaki problem kroz otvoren i drugarski razgovor sa partnerom. To je inače vrsta odnosa koji vi tražite. POSAO: Biće nekih poboljšanja. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE

LJUBAV: Moguća tajna afera ili platonska veza sa nekim ko je nedostupan za bilo šta više od toga. POSAO: Imaćete utisak da je vaša energija za rad blokirana. ZDRAVLJE: Solidno.


Indijski horoskop za 2024. godinu! Evo šta vam predviđa Ganeša, hinduistkički bog uspeha i mudrosti

sledeća vest

Originalni tekst