SAZNAJTE šta vas u petak 23. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 23. АВГУСТ: Лош дан за Вагу, Јарца очекују несугласице, Водолија ће срести стару љубав

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Aspekti Meseca u vašem znaku donose manje rasprave sa članovima porodice. Naglašena kuća posla donosi vam solidnu zaradu kroz realizaciju zacrtanih planova, ali i neplanirane troškove. Strastveni susret sa Strelcem.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Pozicija Merkura, vladaoca kuće novca, povoljno utiče na ishod poslovnih dogovora, mada vas Mesec u Ovnu čini pritajeno nezadovoljnim. Trzavice sa partnerom zbog vašeg preterivanja u trošenju novca. Opasnost od ključale vode.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete logike, povoljno utiču na dogovor o novom projketu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke. Preko društvene mreže možete da upoznate Vodoliju ili Strelca. Izbegavajte gazirane napitke.

Rak (22. 6 – 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u kući karijere možete da zaradite novac preko saradnje sa osobama iz nemačkog govornog područja. obratite više pažnje na detalje dogovora. Prijatni zajednički trenuci sa bračnim partnerom. Osetljiv želudac.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce pravi trigon sa Mesecom u devetoj kući donoseći vam uspeh i novac kada je reč o dogovorima sa strancima. Trebalo bi da uzmete u obzir okolnosti koje vam trenutno ne odgovaraju. Strastveni susret sa Ovnom.

Devica (23. 8 – 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura donose mogućnost zarade preko honorarnog posla. Aranžmani sa nekadašnjim poslovnim partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja mogu se pokazati kao uspešni i isplativi. Romantični susret sa Jarcem.

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Napet aspekt između Meseca u sedmoj kući i Venere, koja vlada vašim znakom i vašim finansijama, može dovesti do manjih nesuglasica sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Vanredni troškovi. Provodite manje vremena u klimatizovanim prostorijama.

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Sa Mesecom u kući posla ukazuju vam se šanse za zaradu, preko nemačkog jezičkog područja, ali dobro proverite „papirologiju“. Odnos sa emotivnim partnerom može se naći na testu strpljenja, zbog njegove neodlučnosti. Nesanica.

Strelac (23.11 – 21. 12)

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Jupitera donose vam uspeh i finansijsku satisfakciju preko posla sa osobama koje žive u drugoj sredini. Susret sa intrigantnom osobom na putu u inostranstvu, seminaru ili predavanju.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Vaša tvrdoglavost i subjektivnost danas može da vam se obije o glavu. Pozicija Meseca vam donosi manje nesuglasice sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Nadređeni ne pokazuju dovoljno sluha za vaše predloge. Imate podršku Bika i Vage.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Zbog naglašenih kuća kreativnosti i novca, možete da dogovorite ispaltiv posao sa partnerima iz drugog grada. Izbegavajte rasprave sa starijim saradnicima. Susret sa starom simpatijom, na poslovnom putu. Bol u leđima.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Kontakti sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja, donose šanse za ulaganje u nove projekte. Neko pokušava da odloži sastanak koji bi trebalo da definiše vašu finansijsku situaciju. Imate podršku jednog Bika i Jarca.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst