OVAN 

LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti sjajno, pa će i vaš ljubavni život biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Bićete zadovoljni kako stvari stoje na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti i moguće doživeti ljubav sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Solidno.

Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog nervoze. POSAO: Društvene veze i razni kontakti vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za ljubav. Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Uskoro ćete izaći iz povoljnog perioda, pa iskoristite dan da uživate u ljubavi ili da je nađete. POSAO: Moguća su različita pozitivna dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete divan dan sa voljenom osobom. Razmenićete reči ljubavi. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Moguć dobitak, pogotovo od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

Freepick

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno privlačni i to sigurno neće proći nezapaženo. POSAO: Povoljan dan za sve čiji posao traži kreativnost ili za one koji se bave lepotom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i zbog toga ćete biti srećni u ljubavi kakav god da je vaš place. POSAO: Dobra komunikacija će vam danas biti od koristi. Uživaćete u postignutom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Sigurno ćete imati kontakt sa nekim ko će vam biti jako privlačan, a možda se čak i zaljubite. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

JARAC

LJUBAV: Sjajan dan za uživanje sa voljenom osobom u sitnim životnim zadovoljstvima. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa ženama. ZDRAVLJE: Dobro.

Freepik.com

VODOLIJA

LJUBAV: Teško vam je da ostanete usmereni na ljubav. Ima suviše drugih stvari koje vas opterećuju. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave umetnošću i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i dan će biti dobar za ljubav i uživanje. POSAO: Sumnjaćete u svoje ciljeve, zbog čega će vam biti teško da probudite entuzijazam. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst