SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 25. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje….

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 25. ФЕБРУАР: Ован да буде неповерљив, Рак да се пази у саобраћају, Јарац да не жури са доношењем одлука

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući posla pod uticajem Urana donosi vam nove ideje u vezi sa nekim isplativim aranžmanom. Napet aspekt sa Neptunom, planetom obmana, upozorava da ne verujete svemu što neko pokušava da vam plasira. Promenljivo raspoloženje.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Aspekti Meseca donose vam inspiraciju i motivaciju ako se bavite kreativnim ili poslom u vezi sa sportom ili obrazovanjem. Slobodni Bikovi, na proslavi, rođendanu, u restoranu, mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Podložnost povredama u kući.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec, koji upravlja vašim poslovnim i ljubavnim životom, čini vas pomalo konfuznim i sklonim raspravama sa saradnicima, kaoi sa članovima porodice i emotivnim partnerom. Pazite se, neko želi da iskoristi vašu dobronamernost. Nesanica.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Devici pravi izazovan aspekt sa Neptunom, planetom obmana, zbog čega bi trebalo da budete obazriviji prilikom potpisivanja dokumenata, poslovnih dogovora kao i kontakta sa rođacima. Pazite se u saobraćaju.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Mesec u Devici danas stavlja akcenat na vaš posao i finansije, s tim da bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Pruža vam se šansa da zajedno sa partnerom ostvarite nešto o čemu odavno maštate.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Mesec tokom dana odmiče preko vašeg znaka praveći napet aspekt sa Neptunom, simbolom nadahnuća ali i iluzija, pa nije povoljan trenutak za pravljenje planova sa strancima. Slobodne Device, očekuje romantičan susret sa osobom sa posla.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec u astrološkoj kući podsvesti pod uticajem Urana, podstiče vašu intuiciju, kreativnost ali i praktičnost. Zbog opozicije sa Neptunom, planetom obmana, koji upravlja vašim finansijama, izbegavajte rizične transakcije.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Mesec u Devici pravi dobar aspekt sa Uranom, donoseći vam mogućnost uvećanja prihoda preko društvenog angažmana, saradnje sa strancima, medija, IT sektora. Susret sa privlačnom osobom u pozorištu, na koncertu ili nekoj proslavi.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući karijere najavljuje mogućnost uvećanja zarade preko poslova u vezi sa nekretninama, arhitekturom, građevinarstvom. Voljena osoba i članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje. Glavobolja.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Vladalac partnerskih odnosa, Mesec, donosi vam kontakte sa strancima, odlazak na predavanje, seminar ili stručno usavršavanje u inostranstvo. Nemojte da žurite sa donošenjem važnih odluka. Obratite pažnju na način ishrane.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Uranom, koji upravlja i vašom intuicijom, donoseće vam šanse za zaradu preko poslova sa strancima, kao i uslužnih delatnosti. Budite oprezni ako vam neko predloži saradnju sa osobama koje ne poznajete.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec u vašoj astrološkoj kući partnerstva nalazi se „preko puta“ vašeg vladaoca Neptuna, donoseći vam romantično raspoloženje ali sklonost zabludama. Novac stiže preko intelektualnih, kao i zanimanja koja zahtevaju preciznost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VUČIĆ RAZVALIO USTAŠKOG MINISTRA: Jake reči predsednika Srbije

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve što vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve što vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda

GRADEĆI najmodernije naselje u Srbiji i pretvarajući desnu obalu Save u dragulj srpske prestonice, Belgrade Waterfront nije zaboravio da sačuva sećanje na stari Beograd i ukaže poštovanje brojnim istorijskim ličnostima koje su svojim besmrtnim delima ugradile sebe u temelje naše zemlje, naše slobode i kulture.

21. 02. 2024. u 16: 00

Originalni tekst