SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 16. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 16. ЈУЛ: Ован фокусиран на посао, Вагу очекује романтичан сусрет, а Водолију увећање прихода

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Zbog aspekata Marsa u šestom polju fokusirani ste na neki posao kome pristupate sa mnogo entuzijazma. Rođeni u trećoj dekadi prilično su nestrpljivi, dok martovski Ovnovi mogu imati problema zbog nerealne procene situacije na ljubavnom planu.

Bik

Vaše ambicije i želje su velike, zbog izazovnog aspekta između vašeg vladaoca Venere i Urana u vašem znaku. Bikovima koji se bave turizmom, ugostiteljstvom ili imaju privatnu lekarsku praksu, ukazaće se šansa da uvećaju svoje prihode.

Blizanci

Aspekti Sunca u Raku i vašeg vladaoca Merkura u Lavu, odgovaraju rođenima krajem znaka koji se bave poslom koji od njih zahteva kreativnost i maštovitost. Rođeni u drugoj dekadi imaju mogućnost da zarade novac preko aranžmana sa strancima.

Rak

Vaš vladalac Mesec u vašem znaku pod uticajem Jupitera, donosi vam zaradu preko posla sa strancima. Junski Rakovi su vrlo istrajni u nastojanjima da ostvare svoje zamisli. Rođeni u trećoj dekadi treba da se klone rasprava sa autoritetima.

Lav

Napet aspekt vašeg vladaoca Sunca sa Saturnom u polju novca, čini vas sklonim da posumnjate u mogućnost realizacije jednog poslovnog aranžmana. Venera, planeta ljubavi u vašem znaku blizu Marsa u polju posla, nagoveštava mogućnost romanse sa kolegom.

Devica

Niste sigurni hoćete li uspeti da ispunite ono što se od vas očekuje, ukoliko ste avgustovska Devica. Vaš vladalac Merkur u Lavu, pod uticajem Jupitera, podstiče vaše ambicije i potrebu za uspehom, ako se bavite trgovinom, marketingom, pisanjem.

Vaga

Nestrpljivi ste da što pre vidite rezultate novog poslovnog angažmana kojem ste pristupili sa mnogo entuzijazma. Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, planete flerta koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava romantičan susret.

Škorpija

Istrajni ste u želji da ostvarite ono što ste zamislili i u tome ćete sigurno uspeti. Pozicija Meseca, simbola emocija i sentimentalnosti u astrološkoj kući ljubavi, rođenima u drugoj dekadi donosi romantičan susret sa Ribama ili Bikom.

Strelac

Sa Marsom, koji upravlja vašom podsvešću i borbenošću, u polju karijere, usmereni ste na ostvarivanje svojih ciljeva. Merkur u polju pravnih procesa, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, doprinosi finalizaciji aranžmana sa kupoprodajom nekretnina.

Jarac

Aspekt vašeg suvladaoca Urana sa Mesecom u Raku, donosi vam veću zaradu, ukoliko ste preko nekog kreativnog posla prisutni u javnosti. Napet aspekt između Merkura i Jupitera upozorava da bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizična ulaganja.

Vodolija

Dobar aspekt između Meseca i Marsa u poljima posla i novca, donosi vam uvećanje prihoda. A sekstil sa vašim vladaocem Uranom, planetom originalnosti i inovacija, donosi vam sjajne ideje, ako se bavite turizmom, hotelijerstvom, ugostiteljstvom.

Ribe

U svom ste svetu fantazije i mašte i ne obazirete se previše na kritike osoba iz bliže okoline. Merkur koji upravlja vašim ljubavnim životom pod uticajem je vašeg suvladaoca Jupitera, zbog čega ćete teško odoleti šarmu jednog Bika ili Škorpije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst