SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 13. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 13. АВГУСТ: Рак добија СМС поруку, Девица амбициозна, Стрелца очекује увећање новца

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec sredinom dana obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Marsom blizu Merkura u astrološkom polju posla, donoseći vam zaradu, naročito ako ste privatnik. Pozicija asteroida Amor i Hipnos, martovskim Ovnovima donosi romansu na radnom mestu.

Bik

Dobar aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Venere, blizu Urana, sredinom dana, podstiče vaše ambicije, ali i puni vaš novčanik, ukoliko se bavite turizmom, ugostiteljstvom, trgovinom nekretninama, privatnom lekarskom praksom. Rak misli na vas.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur, blizu Marsa u polju privatnog biznisa, pod uticajem Meseca iz polja novca, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na projektu koji zahteva preciznost. Izazovni aspekti Venere nagoveštavaju susret sa jednim Lavom ili Ovnom.

Rak

Vaš vladalac Mesec u vašem znaku pod uticajem Neptuna, simbola mašte i inspiracije, donosi vam zaradu preko aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. U večernjim satima, klonte se konflikta i rasprava sa autoritetima. Jarac misli na vas, Rak vam šalje SMS.

Lav

Naglašena polja intuicije i strasti, sa Mesecom i Neptunom,podstiču vašu želju za komunikacijom sa Ribama, Rakom ili Bikom. Aspekti vašeg vladaoca Sunca, blizu Venere u vašem znaku, donose vam novac, ako se bavite intelektualnim delatnostima.

Devica

Aspekti vašeg vladaoca Merkura blizu Marsa u vašem znaku, podstiču vaše ambicije i donose novac, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Opozicija između Meseca i Plutona, simbola emocija i strasti, u večernjim satima, donosi vam susret sa Škorpijom.

Vaga

Pozicije vašeg vladaoca Venere i Urana, planete flerta “zadužene” za vaš ljubavni život, nagoveštava kontakt preko interneta sa Vodolijom ili Bikom. Poslovni projekat kojem ste pristupili sa dosta entuzijazma i očekivanja, može vam doneti solidnu zaradu.

Škorpija

Pozicija Meseca, simbola emocija, u astrološkoj kući kontakata sa strancima, nagoveštava mogućnost poznanstva sa nekim ko često putuje zbog posla. Izazovan aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste.

Strelac

Sa konjunkcijom Merkura i Marsa, vladaoca polja intuicije i borbenosti u polju karijere, rešeni ste da se maksimalno angažujete na realizaciji svojih želja. Pozicija Meseca, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, donosi vam uvećanje prihoda.

Jarac

Mesec u kući privatnog biznisa pod uplivom Sunca iz polja finansija donosi vam zaradu preko saradnje sa osobama iz nemačkog jezičkog područja. Aspekti sa Marsom i Merkurom u Devici, donose uspeh umetnicima i sportistima.

Vodolija

Pozicije Meseca i Marsa u poljima posla i novca donose vam zaradu a aspekti vašeg vladaoca Urana, sjajne ideje zaposlenima u turizmu, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, privatnom sektoru. Rođene krajem znaka, očekuje strastveni susret sa Lavom ili Vagom.

Ribe

Pozicija Meseca u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, u odnosu na Merkur, koji upravlja vašim emotivnim životom, donosi vam kontakt sa jednim Rakom, preko društvene mreže. Trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donosi nadahnuće umetnicima i naučnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UPOZORAVAM SVE: Ukrajinski ministar najavio pozive Ukrajini da pregovara sa Rusijom

JE L GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

JE L’ GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

PRE nego što je presudio sebi, serijski ubica iz pakla Nermin Sulejmanović (35) zavio je juče Gradačac u Bosni i Hercegovini u crno. Najpre je, prenoseći uživo na “Instagramu”, pred očima rođene ćerkice, ubio svoju nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, koju je prethodno zlostavljao, jer ga je prijavila za nasilje. Na jezivom snimku čuje se dečji plač, dok se na sve strane videla krv.

12. 08. 2023. u 07: 18

Originalni tekst