Kada je reč o novčanom dobitku, Device će na ovom polju imati sreću.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više od jedne osobe. Situacija će postati daleko uzbudljivija nego dosad. POSAO: Imaćete većih problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav. Biće vam teško da se odlučite za jednu osobu. POSAO: Dobit od pružanja bilo kakve vrste usluga. Uspeh u svakoj vrsti spora. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete svoje kvalitete, zbog čega ćete biti pomalo frustrirani. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK

LJUBAV: Probudiće se osećanja prema nekome koga dugo poznajete, ali koga niste doživljavali kao privlačnu osobu. POSAO: Bez promena. Bavićete se nekretninama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Vaš interes za ljubav neće biti veliki, bićete opterećeni problemima iz drugih sfera. POSAO: Problemi finansijske prirode i neki neuspeh u poslu. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za kreativan rad, a moguć je i dobitak u igrama na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Vaša emotivna osetljivost i prevelika očekivanja mogu dovesti do problema u odnosu. POSAO: Možete imati problema sa kolegama, kao i u procesu rada. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete skloni flertu sa kolegama i ljudima s kojima dolazite u profesionalni kontakt. POSAO: Moguće su promene na poslu i promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban neko s kim ste psihički kompatibilni i ko vas intelektualno stimuliše. POSAO: Želećete da budete sami sebi gazda. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Bićete društveniji nego inače i bolje raspoloženi. Posle sušnog perioda biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je privlačan. POSAO: Napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće su brojne prilike za ljubav. POSAO: Problemi u procesu rada i loši međuljudski odnosi, ali ništa neće moći da uguši vaš entuzijazam. ZDRAVLJE: Povreda.

RIBE

LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer se najverovatnije ništa neće desiti. POSAO: Imaćete problema administrativne prirode. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Ovaj aerodrom 30 godina nije izgubio nijedan kofer! Nećete verovati gde se nalazi (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst