SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 6. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 6. ЈУЛ: Овна очекују ванредни трошкови, Шкорпија да се пази расправе, Водолији треће декаде могућ нови посао

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Odgovara vam tranzit Meseca, vladaoca polja mašte i intuicije, ako ste rođeni krajem znaka i bavite se kreativnim zanimanjem. Mogući su neplanirani troškovi, zbog sređivanja stambenog ili poslovnog prostora. Vodolija i Lav misle na vas.

Bik

Pozicije vašeg vladaoca Venere, planete novca, Meseca u astrološkoj kući karijere i Urana u vašem znaku, majskim Bikovima donose nove aranžmane, ako su zbog posla prisutni u javnosti. Obradovaće vas romantičan gest jedne Škorpije.

Blizanci

Mesec u Vodoliji odgovara junskim Blizancima, koji mogu iznenada otići na kraći put u inostranstvo. Ne bi trebalo da pridajete poseban značaj reakciji Riba ili Device na vaše predloge o realizaciji saradnje sa strancima. Oprez za volanom.

Rak

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju novca, mogu vam doneti neplanirane troškove, naročito ukoliko imate privatnu firmu zajedno sa partnerom. Dobijate poziv za izlazak od stare simpatije, moguće da je u znaku Riba. Izbegavajte hladne napitke.

Lav

Sa ljubavnim planetama u vašem znaku, ne možete ostati neprimećeni što će vam večeras dati na znanje i jedna Vodolija ili Strelac. Ne bi trebalo da propustite šansu koja vam se danas ukazuje, ako se bavite sportom ili kreativnim zanimanjem.

Devica

Zbog izazovnog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola logike i biznisa, preko prijatelja dobijate ponudu za neki isplativ poslovni aranžman. Ljubavni partner je uznemiren jer ima osećaj da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Vaga

Oktobarskim Vagama odgovara tranzit Meseca preko polja nadahnuća, sporta i šou-biznisa, zato što mogu dobiti priliku da pokažu svoje talente i znanje. Rak ili Strelac želi da vam da do znanja stavi da prema vama oseća nešto više od prijateljstva.

Škorpija

Napeti aspekti Meseca u vašoj četvrtoj astrološkoj kući sa vašim vladaocem Marsom mogu vam doneti rasprave u domu sa starijim članovima porodice. Ukoliko ste umetnik ili sportista, ukazuje vam se šansa koju ne bi trebalo da propustite.

Strelac

Tranzit Meseca odgovara decembarskim Strelcima, kojima može doneti uvećanje prihoda preko nekog poslovnog aranžamana sa strancima. Jedna Škorpija ili neki Lav sprema se da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajednički put u inostranstvo.

Jarac

Pozicija vladaoca polja partnerstva, Meseca, blizu planete ambicije i kašnjenja, Saturna, koji upravlja vašim znakom, može značiti nastavak realizacije posla koji ste započeli sa nekim Jarcem ili Škorpijom. Dobijate poziv za izlazak od Raka.

Vodolija

Tranzit Meseca preko treće dekade vašeg znaka umetnicima, naročito glumcima, može doneti novi angažman. Uveče su mogući problemi u komunikaciji sa ljubavnim partnerom, posebno ako se radi o jednom Lavu ili Vagi. Promenljivo raspoloženje.

Ribe

Mesec krajem dana obrazuje konjunkciju sa Saturnom u vašem znaku, donoseći vam probleme u komunikaciji sa saradnicima i kolegama, ako ste februarska Riba. Možete postići dobar poslovni dogovor sa Vodolijom o realizaciji vaših novih ideja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst