Od svih horoskopskij znakova, Devicama će ovaj dan biti posebno uspešan na svim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete biti okruženi osobama koje su zainteresovane za fizički kontakt sa vama. POSAO: Problemi pri radu ili sa nadređenima. Prolazne teškoće. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Lak dogovor i dobro slaganje sa partnerom. Harmoničan odnos. POSAO: Dobit od bavljenja preduzetništvom i svime što ima veze sa samostalnom inicijativom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete naći ljubav na radnom mestu ili događaju vezanom za posao. POSAO: Imate sreće u postizanju dogovora i možete ostvariti veću finansijsku dobit. ZDRAVLJE: Infekcija.

RAK

LJUBAV: Imaćete sukobljene emocije prema izabranoj osobi, što će se negativno uticati na vaš ljubavni odnos. POSAO: Moguća dobit od rada i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za ljubav i možda više potencijalnih kandidata. POSAO: Manja nestabilnost uzrokovana neracionalnim poslovanjem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da u svom okruženju sretnete nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Sreća u sferi finansija. Moguća uspešna ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Ovo je vreme za otvoreno pokazivanje naklonosti jer ćete sigurno napredovati u ljubavi. POSAO: Ovih dana su vam operativne sposobnosti na višem nivou nego inače. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uspeh i sreća u svim stvarima vezanim za partnerstvo, pogotovo ako ste u potrazi za ljubavlju. POSAO: Možete da postignete sve što zamislite. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko vam je prijatelj ili neka slobodna, nedefinisana vrsta veze. POSAO: Imaćete sreće u vezi s administrativnim i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, pa možete očekivati napredak iako ne previše značajan. POSAO: Selidba ili preuređenje kancelarije ili bolji uslovi rada. ZDRAVLJE: Upala grla.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete dobiti ono što očekujete, ali pokušajte da uočite vrednost onoga što možete da dobijete. POSAO: Dobar dan za napredovanje i ulaganje energije u karijeru. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti platonsku ili vezu na daljinu. POSAO: Moguć dobitak, podrška institucija, prijatelja ili jednostavno sreća u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Sjajno.


Izračunajte vaš lični broj i otkrijte šta vas očekuje u 2024. godini!

sledeća vest

Originalni tekst