Mnogi znaci će doživeti razna ljubavna i poslovna iskušenja. Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Imaćete više zanimljivih novih kontakata, ali ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Doživećete promenu, posebno ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Bićete zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za sklapanje ugovora, trgovinu i nekretnine. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ste previše skoncentrisani na druge sfere života, pa nećete iskoristiti prilike za ljubav. POSAO: Loš dan za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Potrudićete se da izgledate lepo i vodićete računa o tome kakav prvi utisak ostavljate. POSAO: Moguće su promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV

LJUBAV: Partner će biti više zainteresovan za prijatelje i svoj društveni život nego za vas. POSAO: Možete dobiti ponudu za novi posao ili započeti novi projekat. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste već u vezi, mogući su problemi zbog izvesne hladnoće koja se razvila u odnosu. POSAO: Moguć gubitak novca ili iznenadna promena u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Vrlo nestabilan period doneće razne novine i promene. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, a moguće je i da neki ugovori budu raskinuti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Danas možete naći novu ljubav ako je tražite. Ako ste u vezi, moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od partnera. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za dugoročne kombinacije. Ako ste u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bićete razapeti između različitih i donekle sukobljenih ciljeva u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nećete uspostaviti bliži odnos. POSAO: Mogući su različiti problemi logističke prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Više će vas zanimati novi kontakti i druženje nego ljubav. POSAO: Postoji mogućnost da nađete dodatni posao, ali privremen. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE

LJUBAV: Izostanak komunikacije mogao bi da dovede do problema. Bitno je da se jasno izraze emocije. POSAO: Lako možete naći novi posao ako ga potražite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

3 horoskopska znaka čeka decenija sreće i uspeha! Sve će im ići od ruke

sledeća vest

Originalni tekst