Svaki horoskopski znak će imati određene turbulencije i promene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti mnogo spremniji i sposobniji da budete osoba kakvu vaš partner zaslužuje. POSAO: Započećete neki novi posao, pravac u karijeri ili projekat. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se stabilizovati i opet ćete biti u stanju da živite u balansiranoj harmoniji sa drugima. POSAO: Mogući pozitivni pomaci u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući problemi u odnosu, jer nećete dobro reagovati na pritisak i očekivanja partnera. POSAO: Promene u sferi finansija, iznenadni dobitak novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene kroz kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Naići ćete na prepreke u obliku pisanih zabrana ili autoriteta koje vas blokiraju. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Danas ćete biti inspirisani da demonstrirate svoju sposobnost zavođenja. POSAO: Uspeh onima koji se profesionalno bave sportom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA

LJUBAV: Bićete nezadovoljni, iako možda neće biti objektivnog razloga za to. POSAO: Zastoj u tokovima novca i izvesna blokada u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Bićete neobično agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Vaša ambicija neće poznavati granice, zbog čega biste mogli doći u sukob sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Biće vam bitno da ostavite dobar utisak, pa ćete se potruditi da vaš izgled i imidž budu privlačni. POSAO: Moguće pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte, verovatno preko posla. Oni će za sada biti prijateljski, ali imaće potencijala da prerastu u nešto više. POSAO: Problemi logističke prirode. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Doživećete poboljšanje, više nećete imati problema u odnosu, to jest rešićete problem koji vas je mučio. POSAO: Bićete impulsivni pri trošenju novca. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Blaga blokada u karijeri. Bićete nezadovoljni, ali to je prolazna faza. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za ljubav sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Imaćete problema ako radite sa grupom ljudi. ZDRAVLJE: Upala mokraćnih puteva.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Stiže pun Mesec u Ovnu! 29. septembar je ključan datum - 4 znaka neka se spreme za kraj jednog životnog ciklusa

sledeća vest

Originalni tekst