SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 17. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 17. АВГУСТ: Близанце занима једна Водолија, Вага конфузна, Стрелац да пази на новац

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Asteroid Viktorija u egzaktnoj konjunkciji sa Suncem u astrološkom polju ljubavi i radosti, usmerava vašu pažnju na jednog šarmantnog Lava. Mesec u dobrim aspektima sa vašim vladaocem Plutonom podstiče vas na akciju, ako ste privatnik.

Bik

Trigon između Jupitera u vašem znaku i Meseca povoljno utiče na vaš odnos i sa poslovnim i sa ljubavnim partnerom. Dogovori sa osobama koje žive u inostranstvu donose vam nove šanse za zaradu. Obratite pažnju na način ishrane.

Blizanci

Mesec, simbol emocija blizu vašeg vladaoca Merkura, planete logike u vašem znaku, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima. Mada Strelac želi da privuče vašu pažnju, vas intrigira jedna Vodolija koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Rak

Aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom i Plutonom, planetama promena i strasti, povoljno utiču na vaš odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U popodnevnim satima, mogući su konflikti sa mlađim saradnicima i rođacima.

Lav

Crni Mesec Lilit u vašem polju ličnosti, čini vas izuzetno popularnim kdo suprotnog pola. Zbog pozicije Meseca u odnosu na vašeg vladaoca Sunce i retrogradnu Veneru može vas zainteresovati neko ko vam je do sada bio samo prijatelj.

Devica

Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom i asteroidom Palas čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na poslovima koji zahtevaju preciznost i manuelnu spretnost. Novac vam pristiže preko poslovnih aranžmana sa Jarcem i Bikom.

Vaga

Prelazak Meseca preko 12. astrološkog polja, u kome su već Merkur i Mars, čini vas pomalo konfuznim i rasejanim. Opozicija između Sunca i Saturna pruža vam utisak da vas neko usporava u nameri da efikasnije završite svakodnevne obaveze na poslu.

Škorpija

Vaši vladaoci, Pluton i Mars, planete bogatstva i akcije, obrazuju dobre aspekte sa Mesecom, simbolom trgovine, donoseći vam nove ponude od nekadašnjih poslovnih partnera. Devica ili Rak šalje vam poziv za izlazak, a Jarac misli na vas.

Strelac

Zbog Meseca u astrološkoj kući karijere pod uplivom Neptuna, simbola zabluda i prevara, povedite više računa o finansijama. Aspekt između Merkura i Jupitera, povoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Škorpija misli na vas.

Jarac

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, nepovoljno utiče na odnose u porodici, ali i na ljubavnom planu. Pozicija Meseca u odnosu na planete novca i inostranstva povoljno utiče na realizaciju poslova ako se bavite nekretninama.

Vodolija

Sjajne pozicije Meseca i vašeg vladaoca Urana, koji upravlja vašim znakom, donosi vam uvećanje prihoda, ako radite u medijima, IT sektoru, marketingu. Osoba sa kojom komunicirate preko društvene mreže sve više okupira vaše misli. Nervoza.

Ribe

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca, retrogradnog Neptuna, nagoveštava ljubavni zanos sa Devicom. Trigoni sa Uranom i Plutonom, simbolima inostranstva i novca, donose vam uspeh i uvećanje zarade, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UPOZORAVAM SVE: Ukrajinski ministar najavio pozive Ukrajini da pregovara sa Rusijom

JE L GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

JE L’ GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

PRE nego što je presudio sebi, serijski ubica iz pakla Nermin Sulejmanović (35) zavio je juče Gradačac u Bosni i Hercegovini u crno. Najpre je, prenoseći uživo na “Instagramu”, pred očima rođene ćerkice, ubio svoju nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, koju je prethodno zlostavljao, jer ga je prijavila za nasilje. Na jezivom snimku čuje se dečji plač, dok se na sve strane videla krv.

12. 08. 2023. u 07: 18

Originalni tekst