SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 15. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 15. ЈУН: Ован нестрпљив, Лав да пази шта потписује, Шкорпији се смеши сусрет са старом љубави

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Nestrpljivi ste da što pre saznate ishod poslovnih dogovora sa osobom na položaju. Vaš vladalac Mars, u kvadratu sa Mesecom nad nekretnicom Algol i Uranom, upozorava da povedete računa o finansijama. Lav misli na vas. Provodite više vremena u prirodi.

Bik

Tranzit Meseca preko fiksne zvezde Algol u vašem znaku, opominje da izbegavate rasprave sa ženama na poslu, ma kog pola da ste. Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana nagoveštava mogućnost iznenadnog raskida sa partnerom. Oprez u saobraćaju.

Blizanci

Kvadrat između Neptuna i asteroida Juno, blizu Sunca u vašem znaku, donosi vam ljubavni zanos ali i mogućnost razdvajanja od partnera. Mesec se uveče približava vašem vladaocu Merkuru, čineći vas sklonim subjektivnim zaključcima. Čuvajte se povreda.

Rak

Vaš vladalac Mesec večeras prelazi preko fiksne zvezde Algol, opominjući vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Trigon između Plutona u polju partnerskih odnosa i Merkura, donosi vam susret sa Blizancem. Proverite vid.

Lav

Asteroid Viktorija sprema se da uđe u vaš znak u kome se već nalaze ljubavne planete, donoseći vam još veću popularnost kod suprotnog pola. Zbog pozicije Urana i Marsa, simbola preokreta i sukoba, pazite šta kome obećavate i potpisujete. Više šetajte.

Devica

Napeti aspekti Sunca i Neptuna sa fiksnom zvezdom Denebolom, upozoravaju da pazite da ne postanete žrtva nečije prevare, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Osoba koju dugo niste videli, želi da privuče vašu pažnju. Unosite više tečnosti.

Vaga

Pozicija asteroida Karma, Merkura, planete biznisa, i Meseca, koji upravlja poljem karijere, omogućava vam da osetite ukus publike ili očekivanja partnera u poslu. Spoj vašeg vladaoca Venere i Marsa u Lavu, obećava zanimljive susrete. Osetljiva koža.

Škorpija

Zbog izazovnog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Urana, izbegavajte rasprave sa mlađim saradnicima i partnerom. Trigon između Meseca i vašeg drugog vladaoca Plutona u retrogradnom hodu, donosi susret sa starom simpatijom. Čuvajte se povreda.

Strelac

Povratak planete novca u vaše drugo polje, pod uticajem Meseca, najavljuje mogućnost dogovora o isplativim aranžmanima, ali budite oprezni ako poslujete sa strancima. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice. Više se odmarajte.

Jarac

Zbog Urana, noćnog vladaoca vašeg znaka, pod uticajem Marsa, vaša konkurencija dobija na snazi. Zahvaljujući poziciji Meseca koji upravlja vašim poljem ljubavi, emotivni partner spreman je da vam pruži bezrezervnu podršku. Promenite način ishrane.

Vodolija

Dnevni vladalac vašeg znaka, Uran, danas ulazi u nepovoljan aspekt sa Marsom, zbog čega ćete biti posebno osetljivi na kritiku. Zbog Venere u inkonjukciji sa Saturnom, za vas je bolje da se prilagodite potrebama ljubavnog partnera. Bolovi u leđima.

Ribe

Naglašena polja mentalnog stanja i nervnog sistema, nepovoljno utiču na vaše raspoloženje i procenu situacije na poslu. Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca, pogoduje vam ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Problemi sa zglobovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst