Od svih horoskopskih znakova, Rakovi će imati najteži dan, jer im nijedna životna sfera neće biti baš sjajna.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Možete dobiti izjave naklonosti od nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Samouverenost vam pomaže da budete cenjeni. Uspeh uvek dolazi onima koji veruju u sebe. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o svom zdravlju.

BIK

LJUBAV: Bićete avanturistični i privlačiće vas daljine, kao i sve što je egzotično, kako u svemu drugom tako i u ljubavi. POSAO: Moguća zarada od marketinga ili dizajna. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je ovo izuzetno povoljan period za ljubav. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravstvenog stanja.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neku priliku za ljubav, ali ovo nije najbolji period za započinjanje bilo čega. POSAO: Biće vam teško da ostvarite ono što ste zamislili. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Očekujte da imate uspeha, pogotovo ako se bavite kreativnim radom ili radite u industriji zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti ili će partner pokazati stranu ličnosti koja vam se neće dopasti. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Promenljivo i osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Tek vas očekuje period iskušenja, jer ćete biti donekle zbunjeni i nesposobni da se fokusirate na jednu osobu. POSAO: Naićićete na neke sjajne ljude, koji će vam olakšati proces rada. ZDRAVLJE: Trovanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, a to je upravo ono što želite da izbegnete. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike koje imate, zbog loše saradnje sa drugima.

ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u vašoj blizini. Prilika za ljubav će se sama prezentovati. POSAO: Mogući administrativni ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Zdravije se hranite.

JARAC

LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je sličan vama. Osvojiti nekog takvog će biti izazov. POSAO: Ako već niste to uradili, onda obavezno zatražite unapređenje ili bolje rado mesto. ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom zdravlju.

VODOLIJA

LJUBAV: Situacija je nastabilna u ovoj sferi i to će sigurno narušiti balans koji ste uspostavili. POSAO: Mnogo vam znači pomoć uticajnih prijatelja, ali to će danas izostati. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

RIBE

LJUBAV: Ljubav će vam biti beg iz realnosti, ali ćete shvatiti da ljubav zahteva vaš trud ako želite da budete zaista srećni. POSAO: Korist od stanodavstva i nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.


Sutra tačno u 12:57 časova stiže neverovatan preokret! Mlad Mesec u Jarcu donosi novi početak za 3 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst