Ko ne treba da naseda na tračeve, a ko treba da počne da živi svoju strast?

Strelčevi, recite naglas šta želite.
Strelčevi, recite naglas šta želite.foto: Shutterstock/ESB Professional

Ovan

Osećate se iscrpljeno dok se borite u nekoliko oblasti svog života. Svaka saradnja koja se sada dogodi zahteva vrhunski nivo samopouzdanja i fokusa, piše Sensa.

Bik

U ovom trenutku imate veliku maštu. Bilo bi najbolje da ovo koristite na svom radnom mestu. Postoje različiti načini na koje možete pristupiti istim zadacima. Vi preuzmite inicijativu!

Blizanci

Fizička izdržljivost, vitalnost i opšte zdravlje možda neće biti na nivou. Ovo se više zasniva na emocionalnoj iscrpljenosti nego na bilo kom fizičkom faktoru. Sledećih nekoliko dana najbolje je da budete što je moguće nežniji prema sebi.

Rak

Oslobađate se starog sebe i ‘rekreirate se’. Probajte novu odeću, napravite novu frizuru i eksperimentišite sa šminkom… Svojim šarmom osvajate sve oko sebe.

Lav

Verovatno ćete završiti sa nekim ko vas romantično privlači. Takođe, prestanite da odlažete taj zdravstveni pregled, posebno ako vam intuicija to nalaže.

Devica

Trenutno ste previše zahtevni prema sebi. To proizilazi iz nezadovoljstva vašim učinkom. Nisi sebi pridao dovoljno zasluga za trud. Ne nasedajte na tračeve.

Nastavak na sledećoj strani…

Originalni tekst