Ko danas treba da čuva tajne, a ko treba da iskoristi prilike koje mu se nude?

Blizanci, ako ste otvoreni za novu vezu, čekaju vas mali signali
Blizanci, ako ste otvoreni za novu vezu, čekaju vas mali signalifoto: Shutterstock / Dean Drobot

Ovan

Na poslu ćete videti da ste podržani u svojim postupcima, ali to ne negira činjenicu da morate poslušati savete koji vam se daju. Odustanite od tvrdoglavosti. Neočekivani splet okolnosti može da promeni život usamljenog Ovna, ali samo ako jasno znate koga želite da vidite pored sebe, piše Sensa.

Bik

Ovaj dan može početi sa željom da promenite svoj izgled, imidž, promenite garderobu. Razgovor o neočekivanoj situaciji na poslu ili kod kuće može da zakomplikuje vaš odnos, uzdržite se od oštrih reči. Zvezde preporučuju održavanje objektivnosti u svemu, tada možete postići željene rezultate.

Blizanci

Sada je vreme da odgovorite na niz pitanja ili dobijete odgovore od drugih koje ste nagomilali u poslednje vreme, da rešite probleme koje ste odlagali. Budite uporni danas. Za one koji su otvoreni za nove veze, možete dobiti znake pažnje.


Rak

Na profesionalnom planu mogu da vas očekuju prijatna iznenađenja, promocije, bonusi. Zvezde preporučuju održavanje samokontrole, ne prekoračenjem određenih granica, pokušajte da rešite situaciju reši bez dovođenja stvari u sukob.

Lav

Rezultati dana biće mnogo bolji ako pokušate da poslušate savete drugih. Ne trebaju vam sporovi, teške rasprave i naravno sukobi. Zvezde savetuju da iskoristite sve prilike koje su se otvorile, danas je dobar dan za vas, ali ako odustanete od tvrdoglavosti.

Devica

Danas imate dobre šanse za plodnu saradnju. Zastanite malo i razmislite o situaciji. Zvezde preporučuju da ostanete u stvarnosti, ne zanosite se velikim snovima.

Nastavak na sledećoj strani…

Originalni tekst