foto: Shutterstock / fizkes
foto: Shutterstock / fizkes

Najtačniji dnevni horoskop donosi vam Sensa

Ovan

Povoljan dan za razgovore i pregovore: Ovan danas može da pronađe rešenja koja su korisna za sve i da ubedi protivnike da je u pravu. Konstruktivan pristup će vam pomoći da delujete kao mirotvorac. Uspećete da rešite konfliktne situacije.

Bik

Pokušajte da oživite nešto novo ili neobično, setite se o čemu ste nedavno sanjali. Danas je Bik sabran i pažljiv, pa se, najverovatnije, mogu izbeći manje greške. Iskustvo koje steknete danas će vam dobro doći u bliskoj budućnosti. Veče je dobro provesti sa prijateljima.

Blizanci

Moguće je da niste sigurni da li da prihvatite novu poslovnu ponudu. Čini vam se da su neke stvari nepouzdane. Kada su u pitanju emocije, nije vam lako da pokažete voljenoj osobi sve ono što vam leži na srcu. Moguće je da ste opterećeni. Problemi sa nesanicom.

Rak

Ako je moguće, važne sastanke ili poslovne pregovore treba premestiti u neformalno okruženje. Rakovima je lakše ostaviti pravi utisak ako je komunikacija manje formalna. Dan je pogodan za pomirenje ili jačanje odnosa sa voljenima. Mogući neočekivani prihodi.

Lav

Lavovi ne bi trebalo da budu toliko sumnjičavi i da ulaze u rasprave u svakoj prilici. Prvog marta ne bi trebalo da preuzimate obaveze: biće ih teško ispuniti. Zanimljivi događaji se dešavaju u vašem životu upravo sada – ne propustite ih.

Devica

Povoljan i zanimljiv dan. Device će dobiti neočekivane vesti, upoznaće prave i važne ljude. Kod kuće se očekuju promene na bolje. Pitanja koja su vas proganjala postepeno se rešavaju u vašu korist. Može doći do problema u komunikaciji, pokušajte da to ispravite .

Nastavak na sledećoj strani…

Originalni tekst