AKTUELNO

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Ovaj znak neće znati šta ga je snašlo – jedna stvar će mu doći glave, čeka ga OZBILJNA DRAMA

Izvor: Horoskopius.com, Foto: Pixabay.com ||

DNEVNI HOROSKOP:

OVAN

Treba da proslavite dan koji je pred vama. Ego vam je snažan a lepe stvari vam se dešavaju. Treba da uživate u dobrom raspoloženju kako biste privukli pozitivne ljude i situacije. Generalno za vas danas nema granica. Jedino na šta treba da pripazite jeste arogancija. Budite ponosni ne arogantni.

Foto: Pixabay.com

BIK

Emocije će vam danas biti malo neuravnotežene. Biće vam teško da se fokusirate na bilo šta. Sa jedne strane, nerpijatne situacije će se nastaviti ali isto tako i lepe. Moraćete se pripremiti na razočarenja i pokušati misliti pozitivno. Najbolje je da se danas oslonite na razum, a nikako na srce.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Sjajan nalet pozitivne energije pomoćiće vam danas da dobijete ono što želite. Budite spremni, prihvatite tu sjajnu ponudu zvezda i krenite u pravcu u kojem želite. Jednom kada budete na svom putu, teško da će vas išta moći poremetiti. Dobro odaberite i nastavite sa svojim putovanjem. Samo napred.

Foto: Pixabay.com

RAK

Danas će vas okružiti veoma nestalna energija, a vi ćete verovatno skakutati sa jednog mesta na drugo. Nemojte brinuti ako se ne držite plana. Najverovatnije će vam se činiti kako vam sve klizi iz ruku. Ako vam nešto ne ide, pustite to danas. Relaksirajte se . Sutra je novi dan i možete odratiti ono što niste mogli danas.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas nemate vremena za gubljenje. Imaćete stotinu stvari na umu što treba da završite, ali to vam neće smetati. Odlično ćete se nositi sa mnogim lepim situacijama koje će vam se desiti. Izuzetno jake emocije mogu vam pomoći da se bolje povežete sa drugima a razmena osećanja je izuzetno zdrava stvar. Svakako, ako vam se neko dopada, danas ćete imati uspeha.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas biste mogli imati oscilacije u osećanjima. Nalet divljih emocija uzbrzaće vam rad srca. Ako vam se to desi, najbolje bi bilo da sednete i zapišete šta vam se desilo i zašto vam srce tako reaguje. Mislite da ste kofuzni, ali niste baš toliko. Upotrebite svoju maštu i radite nešto kreativno danas. Kada ste u nedoumici konsultujte se sa nekim koga volite i kome verujete.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Odjednom će vam danas nešto doći glave. Drama će eskalirati a vi nećete biti sigurni šta se dešava. Zastanite, umirite se i rešavajte jednu po jednu stvar. Suočite se sa situacijom. Ako ste nešto rekli što je prouzrokovalo sve to, izvinite se. Ili, ako ste ne bilo koji način nekog povredili razmislite o tome. Nijedna situacija ne može biti nerešena ako se malo potrudite.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas se fokusirajte na sebe i svoje emocije. Imate velike oscilacije u raspoloženju (što je i karakteristično za vaš znak, ali ne baš toliko!). Ako imate utisak da se neko poigrava sa vama nemojte izigravati žrtvu nego stanite za sebe, čak i ako će se ta osoba uzrujati. Vi ste jedini odgovorni za svoja osećanja.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ukoliko nešto strasno želite danas ćete moći i dobiti, ali nemojte očekivati da će biti lako. Nagrada ide onome ko ima veću želju, imajte to na umu. Pokažite ljudima oko sebe koliko ste u stanju da postignete. Impresioniraćete ih svojom posvećenošću i inicijativom. Ne dozvolite da vas obeshrabri neki mali komentar.

Foto: Pixabay.com

JARAC

U ponedeljak na prvom mestu biće vam posao. Kasnije možete imati malih problema sa šefom, ali sredinom nedelje pronaćićete način da se nosite sa tom situacijom. U svakom slučaju, sve će se vrteti oko posla, ali to će se smiriti uskoro. Početkom nedelje sve će biti sa zadrškom, ali već u drugoj polovini reagovaćete na prvu loptu. U četvrtak i petak okružite se prijateljima, a vikend će vam biti relaksirajući i topao.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Danas će vam se činiti da se igraju igre u vašoj porodici. Imate na svojoj strani izvesnu osobu i poznajete teren. Samim tim ste u prednosti i treba da se izborite za sebe. Na poslu su moguće drame, ali vi uspevate da držite sve pod kontrolom. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve. Istinska sreća može doći i nakon jednog malog koraka.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Pridobijte potrebne ljude za sebe jer vam mogu biti od pomoći. Potreban vam je još samo jedan komadić da bi se slika složila. Moćete ga dobiti uz jednostavnu razmenu informacija. Vrlo je važno da shvatite da ne možete sve sami i da biste postigli željeni cilj morate prihvatiti pomoć drugih. Sagledajte sve situacje kroz koje ste prošli izvucite zaključak i primenite ga na novonastalu. Nemojte biti nikome na teretu.

Foto: Pixabay.com,

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Kontraši će ovom znaku danas DOĆI GLAVE – Sačuvajte živce, čeka vas NAPORAN DAN

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Jedan znak će zanimljiva FANTAZIJA potpuno IZBACITI IZ KOLOSEKA! Neće znati gde se nalaze

Lifestyle

GODINA ROĐENJA OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA U NOVEMBRU 2021! Evo za koga će ovaj mesec biti SUDBONOSAN, a ovaj znak bolje da PRESPAVA mesec!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Vaga udara glavom o ZID, a ovaj znak donosi ODLUKU O BUDUĆNOSTI

Zadruga

SPREMA MU HAOS! Aleks posle svađe sa Carom, rešila da mu OD BORAVKA U BELOJ KUĆI NAPRAVI PAKAO! Neće znati šta ga je snašlo! (VIDEO)

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Pogledajte šta vas čeka u poslednjem danu 2021. godine!

Original Article