POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurićm, reagovala je na skup “ProGlasa”.

ЂУРИЋ: Већих лопужа од Ђиласових послушника србија није видела

Foto: SNS

NA „nestranačkom“ skupu Proglasa glavne zvezde su političari iz restlova bivšeg režima – bolumenta sa liste „Srbija protiv nasilja:“ avgustovac Aleksić, kraljica patetike i Đilasova miljenica Marinka Tepić, propali student u petoj deceniji života Lazović, Primerak i ostali tajkunski poslušnici.

Po uobičajenoj proceduri ne propuštaju priliku da plasiraju svoje bezočne laži! Jer, šta bi ova ekipa probisveta drugo i mogla da poruči građanima! Ne zna se ko je od pomenutih, više otimao od naroda! I opet bi – samo isto to!

Secikesa iz Trstenika, koja danas govori o „okovima“ stavila je svojim sugrađanima i sopstvenom rodnom mestu – one najteže! Očerupao je svoj rodni kraj do krajnjih granica i danas bi, bez trunčice stida i srama, sve to ponovio! I on i svi ostali, bez izuzetka!

Zato i ne čudi što su se od strane građana čuli povici: „lopovi, lopovi!“

Većih lopuža od njih Srbija nije videla, niti će ikada videti!

BONUS VIDEO – ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst