Pevač i član žirija u „Zvezdama Granda“ imao je saobraćajnu nesreću u Kumanovu u januaru ove godine, prilikom koje je stradala jedna žena

Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću u januaru, nakon čega je zbog smrti jedne žene bio zadržan u Makedoniji kako bi policija utvrdila sve činjenice. Pevač je sada ponovo otišao u Skoplje i javio se prilikom napuštanja ovog grada, a razlog ponovnog odlaska nije obelodanio.

Po povratku iz Skoplja, Đorđe je svratio na Ohrid odakle se i oglasio.

Foto: Instagram printscreen

 

Inače, David je već izjavio da će proces trajati duže od mesec dana, ali je prilikom povratka u Beograd tada kazao da se nada da će sve biti govoto za šest meseci i da će se on po okončanju svega osećati kao slobodan čovek:

Foto: Masha Bandjur

 

– To je nešto što je jednostavno u ovoj celoj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: „Dobio si dokumenta, slobodan si“. Ne, ja se uopšte ne osećam tako. Ja ću u tom smislu osećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gde će se meni na papiru zvanično dati rešenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću ako to tako bude – osećati da sam slobodan – ispričao je roker za Grand, pa dodao:

– Sve što se desilo, nije se desilo iz moje neodgovornosti. Oni su mi rekli tamo da je to nesrećan slučaj sa smrtnim ishodom u kojem sam ja bio učesnik. Kako god to zvučalo, da prevedemo na prost jezik, ja sam udario ženu koja je od tog udarca preminula. Postoji ta priča koja je prethodila svemu tome, ali to je nešto što mene tišti i zaista sam dao sve od sebe da bih to izbegao. Na žalost, nije bilo moguće – rekao je Đorđe David.

Foto: informer.rs

 

Đorđe je tada imao udes u Severnoj Makedoniji na auto-putu kada zbog magle nije video ženu koja je stajala pored automobila kao ni automobile koji su se nekoliko minuta pre toga sudarili. Pevač je tom prilikom lakše povređen i imao je samo posekotinu na ruci. 

sledeća vest

Originalni tekst