Da je na snimanjima muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” zanimljivo i kad se kamere ugase pokazao je posljednji objavljeni snimak na društvenim mrežama rokera Đorđa Davida, inače člana žirija ovog TV formata.

Naime, Đorđe je bio zapanjen činjenicom da se jedna mačka sklupčala u njenom krilu, budući da izbjegava sve druge članove žirija.

– Šta ovo znači? Ljudi, vjerovali ili ne, mačka koja neće da se mazi ni sa kim od nas ovdje na snimanju ovog serijala “Zvezde Granda”, koja nas ignoriše sve odreda, iz čista mira se kao tu nešto došunjava do mene, Marije i Svetlane, i ničim izazvana je sjela Svetlani u krilo. Pogledaj kojim snom pravednika ona spava – poručio je zapanjeno David, a zatim daljim karikiranjem uvreda koje upućuju jedni drugima tokom šoua od srca nasmijao Cecu.

-To je ta zla Svetlana Ražnatović, sa zlom energijom, ta hodajuća pakost na dvije noge i tako dalje. Vidite ovako, ljudi, mačka ne skače u krilo i ovako snom pravednika ne spava nikom. Eto, toliko. Mrzim Svetlanu Ražnatović od ovog trenutka zato što ova mačka nije skočila meni u krilo nego njoj – zaključio je roker, a Ceca nije prestajala da se smije sve vrijeme mazeći mačku u svom krilu.

(Express/pulsonline.rs)

Originalni tekst