Susedi poznatog estradnog para otkrili su kako se Đole i Vesna Đogani ponašaju kada se ugase kamere.

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a već godinama žive na Novom Beogradu, gde su stan adaptirali svojim željama.

Njihove najbliže komšije složile su se u jednom, a to je da je ovaj par izuzetno vredan, te ih uglavnom viđaju „u pokretu“.

– Ne poznajem ih lično, ali ono što vidim jeste da su veoma vredni i radni. Đole je stalno sa nekim papirima trči tamo-ovamo, telefonom zakazuje te njihove koncerte ili „tezge“, dok ona brine o deci i vodi računa kada imaju koji nastup. Stalno putuju, ja njih uglavnom viđam sa koferima. Naročito petkom u odlasku i nedeljom u povratku. Sedim ovde na klupici uzaludan, pa sve vidim – kaže jedan penzioner.

Osim toga, oni dodaju i da su u njihovoj kući uloge podeljene, te da je Vesna više zadužena za decu za koju imaju samo reči hvale.

Foto: ATAIMAGES

 

– Poznajem ih, deca su im izuzetno vaspitana. Mislim da je za to zaslužna Vesna, ona se baš bavi decom. Đole mi više deluje malo uštogljeno i kao neko ko je zadužen da finansijski obezbedi porodicu. On o sebi ima visoko mišljenje. Ne može mu se sporiti da je u to vreme plesa osvajao nagrade i da je od te braće Đogani najuspešniji, ali baš da je u rangu Čole, za to nek izvini. Ne može mu ni prići – kaže druga komšinica.

Kako se i ranije spekulisalo, Đole deluje dosta ozbiljnije od svoje supruge, koja je i privatno opuštena.

– Ne mogu da kažem da Đole nije galantan, ume da ostavi bakšiš. On raspolaže novcem, makar u situacijama koje smo ovde sretali. Malo je nervozan tip, prosto imate takve likove. Dok je Vesna opuštena, ona voli i snima klipove u kraju. Klinci je vole. On deluje kao da mu je svega preko glave.

Foto: ATAIMAGES

 

Vesna je nedavno otkrila da je po gradskim kuloarima odavno čula da Melina Džinović vara svog, sada, bivšeg supruga Harisa, kao i da se modna kreatorka time hvalila.

– Niko drugi nije imao hrabrosti da kaže i ja verujem da bi ona rekla Harisu, da je Đole nije sputao. Ona je otvorena i ne kalkuliše, dok on deluje kao da bi da se ne zamera nikome. Baš mi je drago što je raskrinkala Melinu. Verujem da joj je tu izjavu Đole nabio na nos, da nije trebalo jer često ga čujemo kako je nešto kinji. Možda on misli da su to saveti, ali nije ona mala da joj trebaju. Ona je otvorenog srca, a za njega mislim da kalkuliše – kažu žene iz obližnje parfimerije.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ima dosta pratilaca na Instagramu, pratimo je i mi. Zanimljivo nam je da je slušamo u salonu, nekad i zapeva. Mislim da joj nije trebalo da otkrije za Melinu jer, uostalom i ona je sada sa čovekom koji je bio oženjen u trenutku kada su počeli da se zabavljaju. Bezveze su ti dvostruki aršini, nemamo svi amneziju ali ovako je stvarno kul. Dobro izgleda bez šminke i telo ima za medalju – kaže druga.

Situacija sa Lunom Đogani u rijalitijima veoma je uznemirila Đoleta i Vesnu, koji su želeli da se ograde od cele te priče.

Foto: ATAIMAGES

 

– Sve to je uticalo na čitavu tu familiju. Lunino blamiranje, nervni slomovi, ponašanje…Mislim da je Đoleta bilo sramota svega što se dešavalo, na pitanja o njoj je odmahivao rukom. Gledao je da se što više ograde od toga, a mnogi su ih poredili. Gagija nismo viđali u kraju, ali sestre mu dolaze. Mislim da su svi u super odnosima, ali da Đole želi svoju porodicu da udalji od rijaliti priče – kaže jedan od komšija koji bolje poznaje porodicu Đogani.

sledeća vest

Originalni tekst