Srpski teniser, Novak Đoković je sve bliži igranju na Vimbldonu, a da je na dobrom putu pokazao je juče na treningu na vimbldonskom stadionu. Najbolji teniser svih vremena je na sparingu koji je trajao jedan set savladao Frensisa Tijafoa, 30. tenisera sveta, sa 2:0 po setovima 7:6 (7:5).

ЂОКОВИЋ СПРЕМАН ЗА ВИМБЛДОН: Правио шоу на терену са овим тенисероим (ФОТО)

Foto: Profimedia

Ako se prisetimo prošle godine, Đoković Novak je pred Vimbldon, odigrao duel protiv Tijafoa. Istorija se ponavlja, isto je Đoković slavio rezultatom 3.0 po setovima 6:3, 3:6, 10:7. Ovo je dobar znak za Novaka Đokovića koji do petka odlučuje o svom učešću, taman red žreb.

Ako Nole odluči da igra, tek posle žrebanja će se znati da li će njegov prvi duel biti u ponedeljak ili utorak.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Po tradiciji Vimbldona, turnir na Centralnom terenu otvara branilac titule, a to je Karlos Alkaras. Španac će biti treći nosilac ukoliko Đoković bude igrao, tako da ukoliko njih dvojica budu u istoj polovini i Đoković bi mogao u ponedeljak na teren. Ukoliko bude suprotno, ako Španac upadne u polovinu žreba sa Janikom Sinerom, onda će sedmostruki šampion na teren u utorak.

Đoković se uspešno oporavlja posle operacije, a želja mu je da se na Vimbldonu bori za pehar. Ubrzo posle Vimbldona očekuje se početak Olimpijskih igara.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO „ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE“: Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)

SRBI PEVALI, A ONDA… Onda su naišli Danci i desilo se – ovo! (VIDEO)

U toku je poslednje, treće kolo uvodne faze Evropskog prvenstva u fudbalu, a Srbija je pred utakmicom odluke: protiv Danske igra „biti ili ne biti“ meč za svoj o(p)stanak na EURO 2024. Uoči tog takmičarskog nastupa desila se jedna zanimljiva scena na ulicama Minhena, grada u kome se i igra pomenuti fudbalski megdan.

25. 06. 2024. u 16:29

Originalni tekst