Đilas: Želimo da napravimo atmosferu u kojoj se neće zastrašivati deca

0
96

Đilas: Želimo da napravimo atmosferu u kojoj se neće zastrašivati deca

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je večeras da je povodom lepljenja plakata s njegovim likom na školu u koju idu njegova deca razgovarao s direktorkom škole i da je ona rekla da plakate nije videla jer je ulazila na druga vrata, ali da će sledeći put obratiti veću pažnju.

Dragan Đilas Foto: Srđan Ilić
Dragan Đilas Foto: Srđan Ilić

Plakati na kojima su likovi Đilasa, lidera Narodne stranke Vuka Jeremića i Andreja Bajeca, sina Đorđa Bajeca koji je i zet članice Saveta za borbu protiv korupcije Jelisavete Vasilić koja je u više navrata postavila pitanje rada Telekom osvanuli su juče obleplepljeni u blizini škole koju pohađaju deca Dragana Đilasa. Uz fotografije bio je odštampan i tekst “Tuđih para nikad dosta”.

Sećanje na Olivera Ivanovića

Đilas je najavio da će u ponedeljak opozicija organizovati pomen na lidera GI SDP Olivera Ivanovića. Tog dana će, kako je naveo, biti 1.000 dana od njegovog ubistva.

“Prošlo je skoro hiljadu dana od kako je ubijen Oliver Ivanović. Pokrenućemo kao opozicija akciju u ponedeljak ispred crkve Svetog Marka ‘Hiljadu sveća za Olivera’ i da mu odamo počast. Možemo oko te konkretne stvari da se ujedinimo”, rekao je Đilas.

“Zalepili su plakate na ulaz škole u koju idu moja deca. Skinuli su ih neki ljudi koje poznajem, moji prijatelji, građani… Ali ja nemam problem s tim. Moja deca znaju ko sam ja i šta sam ja. To znaju moju prijatelji, a i sve veći broj građana Srbije. Želimo da napravimo atmosferu gde se neće zastrašivati deca, kako god se prezivali njihovi roditelji. I ja verujem da je to moguće”, rekao je Đilas gostujući večeras na N1.

On je naveo i da veruje da je na plakatima bila, kako je rekao greška jer je umesto slike Andreja Bajeca, trebalo da bude fotografija Đorđa Bajeca i podsetio, ali da su kreatori “malo pobrkali”. Kako je podsetio Đorđe Bajec je hirurg kojeg su pripadnici zemunskog klana pretukli pred njegovom kućom i polomili mu obe ruke.

Izvor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article